REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai norėsis nuo visko atsipūsti ir pailsėti, tačiau ramybės neduos neužbaigti darbai. Stenkitės nepasiduoti tinguliui ir dieną išnaudoti maksimaliai. 

Diena, kai norėsis nuo visko atsipūsti ir pailsėti, tačiau ramybės neduos neužbaigti darbai. Stenkitės nepasiduoti tinguliui ir dieną išnaudoti maksimaliai. 

REKLAMA

Avinas

Pavojingas metas karjerai: per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti perkelti į žemesnes pareigas, taigi susitelkite, kad darbus atliktumėte pavyzdingai.

Tauras

Nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite vilčių: tai stabdžių, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius reikalus atidėkite kitai savaitei. Vargu ar šią savaitę jums pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi, tad neprisiriškite prie planų.

Dvyniai

Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Nevarginkite savęs bendravimu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbius reikalus. Bendraujant taps svarbu ne pasakyti, o išgirsti. Darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis. Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi: galite neįvertinti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių.

REKLAMA

Liūtas

Pasisekė atostogaujantiems, nes gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, su partneriais suderintų veiksmų, tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo.

Mergelė

Šios dienos finansiniai, veiklos pasiūlymai neduos laukiamų rezultatų, bent jau jie nebus tokie greiti, kaip jums norisi. Taip pat venkite tarpininkauti, kritikuoti. Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos, labai savęs nepeikite ir negirkite.

Svarstyklės

Kritinis laikas: pavojaus nejausite, o optimizmo ideologija nepasiteisins, tad nepervertinkite savo galimybių. Norėsis visko kuo greičiau, čia ir dabar, bet šiuo metu jau nieko nepaskubinsite, tik dar labiau viskas įstrigs.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nors sieksite pozityviai reaguoti į augančių rūpesčių krūvą, į nesusipratimus darbe ir namuose, vakarop galite prarasti kantrybę ir apsipykti su dalykiniais partneriais ar antrąja puse, mylimu asmeniu ir net savo vaikais. Verta imtis senų problemų sprendimo.

Šaulys

Tai sunki diena, kada tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba: nenorėkite būti išgirsti ir įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori šeima. Dabar turite labiau susitelkti, kitaip jūsų profesinėms ambicijoms gali būti suduotas smūgis.

Ožiaragis

Sudėtingas, įtemptas metas, kai geriausia palikti visus reikalus, atidėti darbus ir ilsėtis: bet kokiu atveju vargu ar padarysite tai, ką suplanavote. Taigi būtų geriau mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) bei pinigai, meilė gali tapti konflikto ir net nusivylimo priežastimi. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti.

Žuvys

Mažiau tikėkitės: jūsų galimybės gali būti apribotos. Nemanykite, kad dabartines problemas pavyks išspręsti greitai bei lengvai. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe. Pasaugokite savo darbo vietą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų