REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Aštuoniolikmetė striptizo šokėja atvirai papasakojo apie labiausiai šokiruojančius ir stebinančius dalykus, jai nutikusius darbo metu (Nuotr. Tik Tok)

Aštuoniolikmetė striptizo šokėja atvirai papasakojo apie labiausiai šokiruojančius ir stebinančius dalykus, jai nutikusius darbo metu – vieną kartą jai į krūtinę žmogus sviedė išmatas, o kitą kartą ji netikėtai publikos tarpe pamatė savo tėtį.

6

Aštuoniolikmetė striptizo šokėja atvirai papasakojo apie labiausiai šokiruojančius ir stebinančius dalykus, jai nutikusius darbo metu – vieną kartą jai į krūtinę žmogus sviedė išmatas, o kitą kartą ji netikėtai publikos tarpe pamatė savo tėtį.

REKLAMA

Mergina, vardu Imperial, pradėjo šokti dar besimokydama mokykloje, o pastaruoju metu ji TikToke dalinasi vaizdo įrašais apie vyrus, parodžiusius jai nepagarbą, jai grasinusias jų žmonas ir pavojus, su kuriais jai teko susidurti.

Viename populiariausių jos vaizdo įrašų, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 13 milijonų kartų, ji išsamiai papasakojo, kaip privataus vakarėlio metu turėjo sprukti nuo scenos, prie baro pamačiusi savo tėvą, su kuriuo seniai nebendrauja. Imperial paaiškino, kad atvykus į vakarėlį jai buvo nurodyta, kad jai reikės šokti VIP kambaryje, scenos viduryje.

Bešokdama ji pasisuko į baro pusę ir pamatė savo tėvą, kuris ją paliko, kai jai buvo 14 metų. Pakraupusi ji spruko nuo scenos, pasakiusi, kad turi atsigerti vandens. Kai ją pasamdęs vyras pastebėjo, kad ji nebevaldo nervų, ji paaiškino, kas atsitiko. Likusiai vakaro daliai jis ją perkėlė į privačius kambarius, kur jai su tėvu susidurti nebuvo grėsmės. Mergina iki šiol nežino, ar jos tėvas ją tąkart atpažino, rašoma dailymail.co.uk. 

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai nebuvo vienintelis nemalonus jai darbo metu nutikęs incidentas. Kartą ji taip pat publikos tarpe pamatė savo vidurinės mokyklos mokytoją – tuo metu ji dar tebesimokė mokykloje. Imperial sako, kad tuo metu šoko ant scenos netoli didžėjaus, kai prie jo priėjęs žmogus išreiškė dainos pageidavimą.

REKLAMA

Kai jis atsisuko, mergina suprato, kad tai – jos mokytojas. Jis susigėdęs nuėjo šalin, o ji nusprendė tiesiog nekreipti dėmesio, kol ją ir keletą kitų kolegių kažkas pakvietė šokti į privačią erdvę. Jos mokytojas sėdėjo dešinėje pusėje, todėl ji nuėjo šokti į kairę, bet jis vis vien ją stebėjo visą vakarą.

Mergina prisipažino, kad eiti namo nenorėjo, nes tą vakarą gavo nemažai arbatpinigių. Kitą pirmadienį mokykloje buvo labai nepatogu, tuomet šokėja su mokytoju sutarė daugiau niekada apie tą vakarą nekalbėti. Imperial džiaugėsi, kad mokytojas savo žodžio laikėsi ir niekas nesužinojo, kad ji po pamokų dirba striptizo šokėja. 

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau mergina ne tik išgyveno nepatogių situacijų – kai kuriais atvejais jai buvo kilęs rimtas pavojus, o kartą jai net buvo grasinta ginklu. Kartą ji šoko privačiame kambaryje, kai vienas vyras čiupo jai už tarpkojo. Kai ji atsitraukė, jis atsiprašė ir pasakė, kad daugiau tai nepasikartos.

Kai mergina pasakė, kad jis neturėjo teisės tokiam gestui, vyras pradėjo pykti. Jis išsitraukė ginklą, bet tada atėjo apsauga ir į jį nukreipė du ginklus. Kai vyras ginklą įsidėjo atgal į dėklą, vienas iš apsauginių šovė jam į kelią. Imperial sakė, kad jam gulinčiam ji dar įspyrė, kol kartu su apsauginiais laukė policijos ir greitosios medicinos pagalbos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Imperial taip pat pasidalino istorija apie atvejį, kai jai teko grasinti vienam vyrui savo smailu aukštakulniu bateliu, kai jis jai bešokant iš jos kelnaičių ištraukė siūlą ir jį ištempęs pliaukštelėjo jai per sėdmenis. Kitą kartą įtartinas vyras pasiūlė ją palydėti iki automobilio, jau žinodamas, kur ji yra jį pasistačiusi.

Tačiau pati keisčiausia jos istorija yra apie vyrą, turėjusį išmatų fetišą. Mergina atsimena, kaip jautėsi labai sutrikusi, nes jai bešokant vyras visą laiką į ją labai keistai žiūrėjo. Ji paklausė, ar viskas gerai, bet jis neatsakė ir toliau spoksojo. Staiga ji pajuto bjaurų kvapą ir vyrui pasakė, kad eina atsigerti vandens. Tuomet, jai ramiai einant link durų, vyras atsistojo ir kažką metė jai į krūtinę. Imperial pažvelgė žemyn ir suprato, kad jai ant krūtinės – tikrų tikriausios išmatos, o vyras tuo metu išbėgo iš kambario, palikdamas ją šoko bei šleikštulio apimtą. Sugrįžus ją pasamdžiusiam vyrui merginai teko paaiškinti, kas atsitiko.

REKLAMA

Šokėja pasakoja ne tik apie siaubingą vyrų elgesį, bet ir istorijas apie ją puolančias pavydžias žmonas. Ji pasakoja, kad viena moteris įlėkė į privatų vakarėlį, šaukdama „kas permiegojo su mano vyru?“ Moteris tikino, kad viena iš šokėjų su juo permiegojo, nes ji ant vyro užuodė kažkieno kvepalus.

Merginos jai sakė, kad visos jos dėvi kvepalus ir žmona pareikalavo visas juos išsiimti, kad ji galėtų juos pauostyti. Kai merginos atsisakė tai padaryti, ji ėjo aplink kambarį ir uostė visas iš eilės, kol galiausiai atpažino Imperial dėvėtus kvepalus. „A, tai tu ta, kuri gulėjo su mano vyru.“ – pasakė moteris. Imperial jai paaiškino, kad tik dirba šokėja, tačiau moteris atsisakė ja tikėti. Ji tikino, kad jos vyras šokių nemėgsta, kad „jam reikėjo kažko daugiau“. Galiausiai įsikišo šokėjų vadovas ir šią moterį išvarė, jai pasakęs, kad šios merginos – „šokėjos, o ne prostitutės“.

REKLAMA

Kitame populiariame vaizdo įraše Imperial prisimena vieną mėgstamiausių savo istorijų. Ji sako, kad privačiame kambaryje šoko vyrui ir moteriai, o jie tuo metu bučiavosi. Vyras tuomet paprašė kartu su ja pasidaryti nuotrauką, sakydamas, kad šią naktį būtinai nori atsiminti.

Imperial sutiko, ir vėliau tą pačią naktį matė, kaip pora išvažiuoja tuo pačiu automobiliu. Po savaitės ji dirbo kitame vakarėlyje, kai pamatė į kambarį įbėgančią moterį, kuri visiems demonstravo tą pačią nuotrauką ir ieškojo joje esančios merginos. Galiausiai moteris atėjo prie scenos ir jos paklausė, ar šioje nuotraukoje – ji. Imperial tikėjosi, kad moteris ims ant jos rėkti, bet jos laukė staigmena. „Ačiū dievui, kad tave suradau.“ – pasakė moteris. –

„Tą dieną mano vyras mane išdavė, todėl rengiu vakarėlį, kurio metu jam įteiksiu skyrybų dokumentus. Ar galėčiau tave pasisamdyti šiam vakarėliui? Bus tikrai smagu. Jis galvoja, kad tai bus mūsų vestuvių metinių šventė.“ Imperial sako, kad šokdama šios moters surengtame vakarėlyje ji matė, kaip jos klientės vyras verkia, kai jam įteikiami skyrybų dokumentai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų