REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
71
Celine Dion svoriu susirūpino jos gerbėjai  (nuotr. YouTube)

Celine Dion visada buvo nepriklausoma asmenybė. Neįtikėtino talento kanadiečių dainininkė išpopuliarėjo 1990–aisiais – nuo tada jai šlovės niekada netrūko. C. Dion dabar yra tapusi gyva legenda.

71

Celine Dion visada buvo nepriklausoma asmenybė. Neįtikėtino talento kanadiečių dainininkė išpopuliarėjo 1990–aisiais – nuo tada jai šlovės niekada netrūko. C. Dion dabar yra tapusi gyva legenda.

REKLAMA

O jos asmeninis gyvenimas? Ši tema visuomet buvo sudėtinga. Celine Dion vardas jau keletą dešimtmečių nedingsta iš žurnalų apie įžymybes pirmųjų puslapių, dažniausiai dėl jos pačios daromų ir sakomų šokiruojančių dalykų.

Visų pirma, ji ištekėjo už savo vadybininko Rene Angelilo, su kuriuo ji susipažino 1980 metais, kai Celine tebuvo 12 metų, o vadybininkui – 38 (pora susituokė 1994 metais). Tuomet pasklido gandas, kad dainininkė atsisako kalbėti, bijodama pažeisti savo balso stygas. Dabar Celine Dion sugrįžta į žurnalų antraštes dėl naujų jos nuotraukų, kuriose dainininkė atrodo baisiai liesa.

Celine Dion, kuriai dabar 50, visada buvo natūraliai liekna. Tačiau neseniai Paryžiaus mados savaitės metu padarytose nuotraukose ji atrodė daug lieknesnė – net sulysusi. Tuomet pradėjo sklandyti gandai apie tai, kodėl C. Dion numetė tiek svorio, jei jau prieš tai visai nebuvo stambi.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė kritikams greitai atšovė, kad jos svoris – visai ne jų reikalas. „Jei man taip patinka, aš visai nenoriu apie tai kalbėtis.“ – sakė ji „The Sun“. – „Nesivarginkite. Nefotografuokite. Jei jums patinka, mane susirasite. Jei ne, palikite mane ramybėje.“

REKLAMA

Kas vyksta Celine Dion gyvenime?

C. Dion buvo įamžinta dėvinti avangardinio stiliaus drabužius, kuriuos kritikai vadina tiesiog „keistais“. „Tai darau dėl savęs pačios.“ – savo naujai atrastą stilių komentavo ji. – „Noriu jaustis stipri, graži, moteriška ir seksuali.“

C. Dion nuo 2011 metų rengia koncertus Las Vegase, bet birželio mėnesį šis jos gyvenimo etapas baigėsi. „Būsiu nuoširdi – šiuo metu išgyvenu geriausią savo gyvenimo laikotarpį, labai noriu mėgautis kiekviena gyvenimo akimirka.“ – sakė ji. – „Viskas nauja. Tai lyg antras kvėpavimas – 50 mano gyvenimo metai buvo nuostabūs.“

REKLAMA
REKLAMA

Kas bus toliau su Celine Dion?

Nėra jokių abejonių, kad Celine Dion ir toliau koncertuos. Praėjusį rudenį ji Tviteryje rašė, kad „grįžo į studiją“ ir „nekantrauja įrašyti naujų puikių dainų“. Be to, neseniai ji išleido abiems lytims skirtą vaikiškų drabužių liniją, pavadintą „Celinununu“.

O jos asmeninis gyvenimas?

Kiek žinoma, Celine Dion yra vieniša nuo 2016 metų, kai mirė jos vyras Angelilas. Pati dainininkė paneigė gandus apie jos santykius su jos pritariančiuoju šokėju Pepe Munoz. Ji sakė: „Mes esame draugai. Geriausi draugai.“

Celine Dion turi tris vaikus – Rene–Charles, kuriam 18, bei dvynius Eddy ir Nelsoną, kuriems 8.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų