REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras TikToke parodė, kaip lengva pasidaryti sveikesnę visų mėgstamo česnakinio padažo su žolelėmis versiją.

Vyras TikToke parodė, kaip lengva pasidaryti sveikesnę visų mėgstamo česnakinio padažo su žolelėmis versiją.

REKLAMA

Kiekvienas turi savo mėgstamiausią picą. Kai kurie jos neįsivaizduoja be mėsos, kiti renkasi klasikines vegetariškas picas, o taip pat nuolat nesutariama, ar galima ant picos dėti ananasus, ar ne... Tačiau dauguma mėgsta picą dar pagardinti padažais, o vienas populiariausių – česnakinis padažas. Tai – tobulas švelnaus ir aštraus skonio derinys, kuris paskanina bet kokią picą.

O dabar tokio padažo galėsite pasigaminti ir namuose – vienas tėtis atskleidė savo slaptą receptą. Šis receptas ne tik labai greitas ir paprastas – jis dar ir sveikesnis, nei picerijos duodamas padažas. „The Mirror“ praneša, kad vienoje tokio padažo porcijoje yra 169 kalorijos, o dideliame padažo indelyje – beveik 700 kalorijų.

Vyras visų pirma visus padažo ingredientus sudeda į didelį stiklinį dubenį. Jis sako: „Reikės pusės puodelio grietinės, pusės puodelio majonezo, vieno arbatinio šaukštelio raudonėlio, vieno valgomojo šaukšto balto acto, pusės arbatinio šaukštelio česnakų tyrės, žiupsnelio druskos ir žiupsnelio cukraus.“

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet jis šakute dubenyje sumaišo visus ingredientus – turėtų išeiti tirštos konsistencijos padažas.

Jis tęsia: „Reikia viską sumaišyti ir sumaišius įdėti į šaldytuvą, kad kelias valandas atvėstų, o tada jau galima valgyti ant picos, jei norite sveikesnės versijos nei picerijų duodamas česnakinis padažas.“

REKLAMA

Vyras mokomąjį vaizdo įrašą užbaigia supildamas padažą į padažinę, o tuomet į jį padažydamas gabalėlį picos – tenka pripažinti, kad atrodo taip pat skaniai, kaip bet kurioje picerijoje.

Šis vaizdo klipas jau surinko 21 000 patiktukų ir šimtus komentarų iš smagurių, giriančių tokį atradimą, rašoma mirror.co.uk.

Įrašą jo autorius komentavo taip: „Naminis česnakinis padažas!“ Komentarų skiltyje jis dar paaiškino, kad padažo receptą sukūrė jis pats – tai nėra jokio restorano padažo kopija.

Vienas žmogus komentavo: „Oooo man labai patinka! Būtinai šį savaitgalį išbandysiu su vištienos kebabais.“

Kita komentatorė pridėjo: „Tai – receptas, kurio man labai reikėjo, nors to nežinojau.“ Dar kita rašė: „Atrodo nuostabiai! Jau seniai svarsčiau, kaip tokią tobulybę pasigaminti namie.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų