REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais tūkstančiai žmonių daugiau laiko praleidžia namuose ir bando savo „pasidaryk pats“ darbų sugebėjimus.

Šiais metais tūkstančiai žmonių daugiau laiko praleidžia namuose ir bando savo „pasidaryk pats“ darbų sugebėjimus.

REKLAMA

Galbūt pertvarkote savo sodą, gal atnaujinate virtuvę ar perdažote duris – bet kuriuo atveju, tai smagus būdas praleisti laiką, o taip pat ir praturtinti dienas, leidžiamas namuose. Geriausia dalis? Norint išgauti puikų rezultatą visai nereikia išleisti daug pinigų.

Viena mama laisvą laiką per karantiną nusprendė išnaudoti atnaujindama savo dukryčių žaidimų namelį kieme. Dviejų mergaičių mama Danielle Paterson (30), dirbanti pardavimų vadybininke, iš Bedfordšyro, Didžiosios Britanijos, už mažiau nei 100£ dukroms sukūrė svajonių žaidimų erdvę, rašoma dailystar.co.uk.

Namelį ji nupirko praėjusiais metais sodo prekių parduotuvėje, tačiau nusprendė pati jį papuošti mergaitiška rožine spalva. Taupiems žmonėms „LatestDeals.co.uk“ portale ji sakė: „Karantino metu man vis daugiau streso kėlė namų ruošos darbai. Esu truputį pedantė, o bandyti valyti namus, kai juose visą laiką leidžia du maži vaikai yra kaip bandyti valytis dantis ir tuo pačiu metu valgyti šokoladinius sausainius!

REKLAMA
REKLAMA

Nusprendžiau savo energiją skirti projektams, kurie leistų pamatyti akivaizdų rezultatą. Pirmasis toks projektas buvo fėjų žaidimų namelis sode! Jau praėjusiais metais man buvo kilusi panaši mintis, bet taip ir neprisiruošiau to padaryti.“

REKLAMA

Iš pradžių namelis buvo visai paprastas, medinis, jaunesnės mergaitės Darcy padovanotas vyresnei Poppy. Tai – puikus būdas numalšinti bet kokį pavydą tarp seserų ir skatinti meilės kupinus jų santykius.

Danielle sako: „Man namelis patiko, bet norėjau, kad mergaitėms jis būtų dar ypatingesnis. Poppy dabar labai mėgsta visus su princesėmis ir fėjomis susijusius dalykus, todėl nusprendžiau namelį nudažyti rožine spalva – naudojau „Cuprinol“ firmos saldžiųjų pupelių atspalvį ir baltus dažus.

Pridėjau keletą detalių – baltas puošmenas palei skliautus, juos nupiešiau pasiėmusi vazą. Tada nupirkau daug lempučių ir taip sukūriau fėjų sodą, dar pridėdama devynias juostas dirbtinės žolės iš „Homebase“ parduotuvės – kiekviena jų kainavo po 4,95£. Man labai patiko mintis iš baltų kuolelių padaryti tvorelę, todėl toje pačioje parduotuvėje nusipirkau dvi tvorelės atkarpas po 6,99£ ir jas nupurškiau baltais dažais.“

REKLAMA
REKLAMA

„Cuprinol“ dažai šioje parduotuvėje kainuoja 14£ už litrą. Mama tuomet dar pridėjo vyšnių žiedų medelius su lemputėmis, kurie „Aldi“ parduotuvėje, kainavusius po 14,99 £.

Iš viso Danielle žaidimų namelio ir sodo puošimui skyrė dvi dienas ir kiek mažiau, nei 100 £. Dabar ji labai džiaugiasi išskirtinai dailiu namuku ir jaučiasi puikiai išnaudojusi koronaviruso krizės jai duotą laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų