REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Megan Cann pasidalino genialiu triuku, kaip nuo sienų pašalinti niekaip nenusiimančius tapetus – tai beveik nieko nekainuoja.

Megan Cann pasidalino genialiu triuku, kaip nuo sienų pašalinti niekaip nenusiimančius tapetus – tai beveik nieko nekainuoja.

REKLAMA

Tūkstančiai žmonių visame pasaulyje per karantiną ėmėsi įvairiausių namų renovavimo projektų. Ir nors iš pradžių tokie projektai gali atrodyti puiki mintis, kai kurie dalykai gali būti sudėtingi, ypač jei anksčiau nedarėte nieko panašaus.

Jei norite atnaujinti kurį nors namų kambarį, galima pradėti nuo sienų pertapetavimo ar perdažymo. Tačiau pašalinti buvusius tapetus gali būti sudėtinga ir užtrukti daug laiko. Laimei, viena moteris atskleidė sumanų triuką, kaip šį procesą palengvinti. Be to, po jo namai kvepės pasakiškai.

Megan Cann šia gudrybe pasidalino vienoje Feisbuko grupėje. Jos sumanymas leidžia lengvai nuo sienų nuimti senus tapetus, kurių taip paprastai nuplėšti neišeina.

REKLAMA
REKLAMA

Ji aiškino: „Puikus nebrangus patarimas! Jei ant sienų turite nenusiplėšiančių tapetų ir neturi garinio lygintuvo, truputį skalbinių minkštiklio sumaišykite su šiltu vandeniu, į mišinį įmerkite volelį, nuspauskite skysčio perteklių ir juo „dažykite“ sienas. Palaukite kokią minutę, ir tada tapetai lengvai nusiplėš!“

REKLAMA

Pasirodo, skalbinių minkštiklis suminkština tapetus – taip specialiu peiliu tapetus nuplėšti yra daug lengviau. Megan pasidalino šio proceso vaizdo įrašu – jame matoma, kaip ji lengvai nuplėšia tapetus nuo sienos, rašoma dailystar.co.uk.

Moteris pasakoja: „Be to, po šios procedūros namai kvepia tiesiog pasakiškai!“

Nuplėšus tapetus sienas reikėtų nušveisti cukraus muilu, kad sustotų dažų ir skalbinių minkštiklio reakcija. Tą patį galima padaryti švitriniu popieriumi. Šis įrašas susilaukė labai teigiamos reakcijos – jis patiko net 2000 žmonių. Vienas žmogus rašė: „Šį savaitgalį būtinai išbandysiu, ačiū!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų