REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors diena nusimato gan sėkminga, visgi astrologai įspėja Liūtų atstovus vengti konfliktų, mat gali tekti dėl to kentėti. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Nors diena nusimato gan sėkminga, visgi astrologai įspėja Liūtų atstovus vengti konfliktų, mat gali tekti dėl to kentėti. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, pergale. Priešingu atveju verta atidėti sumanymą.

Tauras

Įvairioms deryboms, dirbti su dokumentais palankus metas. Tai perspektyvių susitikimų, susitarimų diena, tačiau neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate.

Dvyniai

Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Venkite ginčų su vyresniais bei tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Ko nors nauja nesiimkite. Taupykite jėgas.

Vėžys

Būsite gana entuziastingi, tad galite prarasti saiką ar įsivelti į avantiūrą. Vis dėlto tai sėkminga diena, kai daug kas pavyksta, kai atsiranda pagalba, parama.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Namie galite įsivelti į nelogišką konfliktą ir smarkokai dėl viso to išgyventi. Bus svarbu likti ramiems, nepasiduoti emocijoms, bendraujant su žmonėmis labiau koncentruotis į pozityvius dalykus. Ieškokite ankstesnių klaidų ir jas taisykite.

REKLAMA

Mergelė

Tiks imtis sunkių darbų, taip pat tvarkytis iš esmės. Tik nedirbkite sunkių darbų vieni: ieškokite pagalbininkų, sąjungininkų. Diena palanki talkoms rengti. Daugiau laiko bei šilto dėmesio skirkite savo porai.

Svarstyklės

Dėl nieko per daug nesijaudinkite, jūs tiesiog galite būti pernelyg emocingi. Galite sulaukti tam tikros kritikos, tačiau nesivelkite į ginčus bei konkurencinę kovą. Būkite atsargesni dirbdami su technika, venkite ginčų su artimaisiais.

Skorpionas

Į esamas problemas reaguokite ramiai ir jums pavyks rasti išmintingą sprendimą ar protingą ankstesnių nesėkmių paaiškinimą. Dabar reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų: atgaunate gerą formą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jums daug kas matyti, suvokiate, kas slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių žioplumas kaltas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų, reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Ožiaragis

Planus dėl priežasčių, kurios nuo jūsų nepriklauso, netikėtai gali tekti koreguoti. Nenuostabu, juk niekas nestovi vietoje, o ši diena kaip tik ir žada permainas. Tai geras laikas ką nors perdaryti, keisti.

Vandenis

Nepatartina savęs varginti sunkiais darbais. Intuicija taps jautresnė: jums pavyks išsiaiškinti, kas naudojasi jūsų pasitikėjimu, kas slaptai apgaudinėja ar vagiliauja iš jūsų. Nepamirškite, kad savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis.

Žuvys

Puiki diena, tik neparaskite atidos, neužsimirškite, kai sėkmė jus ims nešti ant savo sparnų. Pagaliau prasidės geros permainos ir jūsų padangėje įvyks tam tikras persilaužimas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų