REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jodie Berry (28), blakstienų specialistė iš Nestono, Didžiosios Britanijos, nusprendė savo namų vonios kambarį pasidailinti už 80 £ – priemones ji pirko iš feisbuko, „eBay“, „Homebase“ ir „IKEA“.

Jodie Berry (28), blakstienų specialistė iš Nestono, Didžiosios Britanijos, nusprendė savo namų vonios kambarį pasidailinti už 80 £ – priemones ji pirko iš feisbuko, „eBay“, „Homebase“ ir „IKEA“.

REKLAMA

Karantino metu namų renovacijomis užsiėmė daugybė žmonių. Nuo virtuvių iki sodų – kai kurios jų labai kūrybiškos. Pavyzdžiui, ši – Jodie Berry pasirinko skandinavišką stilių ir išleido vos 80 £. Neįtikėtina!

Kosmetologe dirbanti moteris naudojo nebrangias priemones ir aksesuarus iš IKEA – jai pavyko visiškai atnaujinti nedidelę erdvę. Taupiems žmonėms „LatestDeals.co.uk“ portale ji sakė: „Mano vonia buvo labai tamsi, neįdomi, bespalvė. Joje visai nesijaučiau gaiviai. Man labai patinka skandinaviškas interjeras, o taip pat mėgstu namie turėti daug augalų ir botanikos temas.

Kai man šauna kokia nors mintis, visada pirma atsidarau „Pinterest“ ir ieškau kokių nors raktažodžių, pavyzdžiui „skandinaviška vonia“ arba „augalų temos vonia“ – taip prisirenku idėjų ir patarimų. Manau, kad erdvė su daugeliu augalų visada atrodo labai švariai ir gaiviai. Grindims su mano partneriu Mike naudojome savaiminio klijavimo plyteles iš „Homebase“.

REKLAMA
REKLAMA

Šias dailias plyteles Jodie aptiko atsitiktinai ir iškart jas pamačiusi nusprendė, kad būtinai turi jų įsigyti. Krepšys taip pat pirktas toje pačioje parduotuvėje, o bambukinius aksesuarus ir augalus ji pirko „IKEA“.

REKLAMA

Jodie pasakoja: „Man patinka viskas iš bambuko ir pinti daiktai. Jie erdvei suteikia labai gaivų, žemišką pojūtį, ypač jei derinami su kambariniais augalais.“

Visas vonios kambario įrengimas jai kainavo vos 80 £. Grindų plyteles ji pirko po 12 £ – pora jų įsigijo tris dėžes „Homebase“ parduotuvėje. Krepšys kainavo 15 £, muilas ir grafinas – 7 £ iš „IKEA“. Augalų kabykla atsiėjo 4,50 £, o augalas – 6 £, taip pat iš "IKEA“.

Jauna moteris sako: „Vonios kambarys prieš tai buvo toks tamsus ir nuobodus, o dabar jis – šviesus ir gaivus. Nuostabu, ką gali padaryti naujas grindinys ir keletas augalų. Erdvė dabar atrodo visiškai kitaip, užteko kelių smulkių pokyčių. Man labai patinka nebrangios namų prekių parduotuvės.

REKLAMA
REKLAMA

Jos visada yra didelis nebrangių namų dekoracijų pasirinkimas. Paprastai perku dirbtinius augalus, nes jie daug pigesni ir jais nereikia rūpintis. Dažnai gerų pasiūlymų randu ir Feisbuko „Marketplace“ – čia taip pat galima ką nors gauti nemokamai. Man labai patinka ieškoti geriausio pasiūlymo.“

Kol grožio salone dirbanti moteris karantino metu dirbti negalėjo, vonios renovacija jai buvo puikus laiko praleidimo būdas. Ji aiškino:

„Tokie smulkūs projektai namuose man labai padėjo išgyventi karantiną, nes nuo kovo mėnesio negalėjau dirbti, todėl susitelkiau į kitokią veiklą.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų