REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvynes mergaites Anne ir Analu užpuolė jų šeimos šuo kambaryje, kuriame jos miegojo namuose Piripoje, Brazilijoje. Vietiniai pranešimai sako, kad jų mama Elaine Novais išgirdo puolimo garsus kalbėdama su kaimynu lauke.

Dvynes mergaites Anne ir Analu užpuolė jų šeimos šuo kambaryje, kuriame jos miegojo namuose Piripoje, Brazilijoje. Vietiniai pranešimai sako, kad jų mama Elaine Novais išgirdo puolimo garsus kalbėdama su kaimynu lauke.

REKLAMA

26 dienų dvynukių, kurias iš pavydo užpuolė labradoras, šeima sako, kad tai „amžiams sužeidė širdis“.

Vietos pranešimai sako, kad jų mama Elaine Novais išgirdo puolimo garsą kalbėdama su kaimynu lauke – prieš bėgdama atplėšti šuns nuo savo dukterų, iškvietė greitąją pagalbą.

Po to, kai abi mergaitės tragiškai mirė nuo sužeidimų, jų teta Jade Novais apibūdino „košmarą“, kurį šeima išgyvena.

Ji rašė: „Mano princesės, jūsų teta dabar rašo su ašaromis akyse, dėl to, ką iki šiol patyrėme, ir košmarą, kurį gyvename kiekvieną akimirką. Praėjo šiek tiek daugiau nei 26 dienos nuo tada, kai mūsų istorija pasakė... mes išgyvenome gražiausias dienas per tas 26 dienas.

REKLAMA
REKLAMA

Jūs, mažylės, taip sušildėte širdį, mes jumis taip rūpinomės, bet, deja, įvyksta tragedijų, kurių negalime paaiškinti. Nėra žodžių, kurie paguodžia šią akimirką, kai patiriame tiek skausmo. Skausmo, kurio niekam nelinkiu... Jo tiek daug, kad jis net netelpa mūsų viduje.

REKLAMA

Jūs, mergaitės, padarėte mane laimingiausiu žmogumi visame pasaulyje. Aš myliu jus be galo ir taip bus amžinai. Jūsų netektis skaudins mūsų širdis kiekvieną dieną, tačiau tikrumas, kad esate gražioje vietoje, laisva nuo viso pasaulio blogio“.

Pirmąją pagalbą mergaitėms suteikė žmonės, kurie prieš atvykdami į Maria Pedreira Barbosa ligoninę į įvykio vietą atvyko padėti mamai Elaine, rašoma mirror.co.uk.

Viena mergaitė atvykus pagalbai buvo liūdnai paskelbta negyva, o kita – sunkios būklės. Nepaisant medikų pastangų, jie negalėjo jos išgelbėti ir ji taip pat mirė.

REKLAMA
REKLAMA

Ligoninės gydytoja, atsakinga už Elaine nėštumo metu, teigė, kad motina visada rūpinosi savo kūdikiais.

Vietos taryba pareiškime teigė: „Susidūrę su šiuo neišmatuojamu praradimu, reiškiame užuojautą tėvams Elaine ir Regis bei jų draugams ir šeimos nariams šiuo liūdesio ir skausmo momentu. Tegul Dievas paguodžia jūsų širdis ir suteikia stiprybės paversti visą šios nepataisomos netekties skausmą tikėjimu ir viltimi".

Vietos valdžia teigė neketinanti pradėti šio įvykio tyrimo. Neįvardytas šeimos narys vietos žiniasklaidai teigė, kad šuo – manoma, kad tai labradoro mišrūnas – paprastai buvo paklusnus.

„Mes manome, kad gimus dvyniams gyvūnas jautėsi apleistas, nes neteko anksčiau teikto savininkų dėmesio ir meilės. Tai galėjo sukelti kažkokį pavydą ir paskatinti šunį pulti vaikus", – sakė jis. Neaišku, kas nutiko šuniui po išpuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų