REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai išties gardus, be proto lengvai pagaminamas tortas, kurį pagaminsite be didesnių pastangų, o į gamybos procesą drąsiai galite kviesti vaikučius, didžiuosius savo pagalbininkus“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Tai išties gardus, be proto lengvai pagaminamas tortas, kurį pagaminsite be didesnių pastangų, o į gamybos procesą drąsiai galite kviesti vaikučius, didžiuosius savo pagalbininkus“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Tortui reikės: 500 gr. meduolių (naudojau riešutinius meduolius ), 500 gr. grietinės (30 %), konservuotų persikų (didesnės skardinės), 1– 1.5 v.š. cukraus pudros (pagal skonį ), citrinos sulčių (pagal skonį), 1.5 v.š. želatinos, 8.v.š. vandens.

Meduolius sutrupinau labai smulkiai. Vandenyje ištirpinau želatiną ~10–15 min. ir jai išbrinkus, pakaitinau iki granulytės visiškai ištirpo. Į grietinę supiliau atvėsintą želatiną ir greitai, gerai išmaišiau. Vėliau subėriau cukraus pudrą, išspaudžiau citrinos sulčių ir išmaišiau. Konservuotus persikus (5 puseles) supjausčiau mažais gabaliukais ir įmaišiau į grietinės masę. Kremas paruoštas.

Į tortinę nusegamais šonais subėriau dalį meduolių trupinių, ant viršaus supiliau paruoštą grietinės kremą su persikais, tada vėl bėriau meduolių trupinius ir t.t. iki produktai baigėsi. Viršutinis sluoksnis turėtų būti trupintų meduolių. Viskas, tortas surinktas. Jį papuošiau persikų griežinėliais, braškėmis ir pastačiau į šaldytuvą sutvirtėti. 

Šaltinis: Gamink su Audrone

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų