REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio horoskopas Zodiako ženklus suskirstė į 2 stovyklas. Vieniems tai bus itin darbinga, produktyvi diena, tinkama susitikimams, deryboms, pokalbiams su vadovu. Kitiems – poilsio diena, per kurią nerekomenduojama užsiimti darbais. Kitu atveju gresia nuostoliai, praradimai.

Penktadienio horoskopas Zodiako ženklus suskirstė į 2 stovyklas. Vieniems tai bus itin darbinga, produktyvi diena, tinkama susitikimams, deryboms, pokalbiams su vadovu. Kitiems – poilsio diena, per kurią nerekomenduojama užsiimti darbais. Kitu atveju gresia nuostoliai, praradimai.

REKLAMA

Avinas

Pirma dienos pusė tinkama įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko mėgdžioti antrą dienos pusę: svetimas pavyzdys gali tik dar labiau suklaidinti.

Tauras

Nepalanki diena, ypač po pietų, todėl niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus: gresia nuostoliai, praradimai. Šiandien, deja, galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi.

Dvyniai

Nebloga diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki pietų: būsite gana darbingi, tačiau klaidas darysite dažniau, nei jums įprasta, tad nepamirškite tikrinti atliktų darbų. Vėliau bus iliuzijų metas, tad galite nė nepastebėti, kaip jus ims ir suklaidins turintis autoritetą asmuo.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pirma dienos pusė tinkama rimtam pokalbiui su vadovu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms, jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Mažiau dalinkitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis bei gražiais planais.

REKLAMA

Liūtas

Iki pietų neblogas metas, kai verta pakovoti už jums svarbų reikalą, teisingumo atkūrimą. Svarbių darbų, susitikimų rytdienai neatidėkite. Tik antrą dienos pusę reikėtų sustoti: turite progą kai ką reikšmingo sugadinti.

Mergelė

Poilsio diena, kada nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, bet jei teks ką nors atsakingo daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas poilsio pertraukas. Antrą dienos pusę gali pristigti atidumo bei atsargumo.

Svarstyklės

Labai aktyvus metas, gali pavykti daug ką nuveikti. Iki pietų verta imtis svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar per kuriuos turite vadovauti kitiems. Antrą dienos pusę negeras laikas priimti sprendimus dėl karjeros, nepalanku dėl to kalbėtis su atsakingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite giliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas būsimai sėkmei. Iki pietų neblogas laikas susitikti su skolininkais. Antrą dienos pusę problemos labiausiai tikėtinos dėl neadekvačios reakcijos.

Šaulys

Įdomių naujienų bei lemtingų susitikimų diena, tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus iki pietų. Nebūkite lengvatikiai: jūsų sąžiningumu, padorumu gali pasinaudoti negarbingi asmenys.

Ožiaragis

Niekuo rimtu neužsiimkite, tai poilsio metas, kada verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Darbe siekite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir neprivalomų ar atsakingų darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Ši diena paskatins kūrybinį įkvėpimą. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu bei kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti puikių rezultatų, tik svarbu nurimti, susikaupti.

Žuvys

Rūpesčių daug, pats darbymetis, tačiau po pietų nepatartina nieko sunkaus dirbti. Atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos, bet vis dėlto nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų