REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad sekmadienis Zodiako ženklamas gali būti išties nepriekaištingas. Būtent šią dieną yra palanku sutvarkyti įsisenėjusias problemas, o kai kas sulauks ir staigmenų.

Panašu, kad sekmadienis Zodiako ženklamas gali būti išties nepriekaištingas. Būtent šią dieną yra palanku sutvarkyti įsisenėjusias problemas, o kai kas sulauks ir staigmenų.

REKLAMA

Avinas

Jausitės žvaliau, apims smagus įkvėpimas. Sudėtingi klausimai spręsis sklandžiai, beveik savaime: galite visiškai pasikliauti savo jėga, sumanumu. Tai puikus metas, šiandien daug ką galite.

Tauras

Veiklai geras laikas. Pamirštuose dalykuose, praeityje ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti. Šios dienos naujienos, netikėtumai gali naudingai pakeisti finansinius ir veiklos planus. Beje, jums skirtas dėmesys, simpatijos nebus atsitiktinės.

Dvyniai

Tarkitės, derėkitės, nebijokite nusileisti. Tinkamas laikas bendrauti su konkurentais, priešais, pavyks susitarti taikiai bei naudingai. Atidžiai stebėkite tuos, kurie jus supa, kurie mėgina save vadinti jūsų draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ko gero, esate linkę pernelyg sudėtingai vertinti dabartinę situaciją. Tačiau kad ir kaip jausitės, būtent šiandien reikėtų atkakliau tvarkyti sudėtingus reikalus, dirbti nemaloniausius darbus. Nieko neskubėkite vertinti, būkite atidesni vyresnių, viršesnių asmenų nuomonei, patarimams.

REKLAMA

Liūtas

Geras laikas, netikėtai gali išsispręsti seniai kankinusi problema. Sėkmingas metas ir svarbiems vizitams, lemtingiems sprendimams. Bus tinkama proga ieškoti įtakingo sąjungininko, pagalbininko ar patarėjo.

Mergelė

Tinkamas laikas rizikuoti, jei esate vyresnio amžiaus asmuo ar bent jau mokate viską gerai pasverti. Svarbu spręsti klausimus, susijusius su juridiniais klausimais.

Svarstyklės

Galite tikėtis sulaukti ne tik moralinės, bet ir finansinės pagalbos. Jūsų pasitikėjimas savimi padės ir artimiesiems nusiraminti, ir jums paklusti. Neblogas laikas dalykinėms kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nevertėtų afišuotis, kuo mažiau būsite pastebimi ir suprantami, tuo mažiau problemų patirsite ir daugiau naudos gausite. Deja, aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui netinkamas laikas.

Šaulys

Puikus laikas: tam, kam anksčiau pritrūkdavo valios ir ryžto, dabar pakaks. Entuziazmas leis pamiršti ankstesnes nesėkmes ir maksimaliai pasinaudoti esamomis galimybėmis.

Ožiaragis

Tai palankus metas, kai verta užsiimti ir teorine problemų sprendimo puse, ir imtis konkrečių veiksmų. Tinka priimti svarbų sprendimą dėl piniginių reikalų. Spręskite savo reikalo finansavimo klausimą. Ieškokite pagalbos, paramos, atramos.

Vandenis

Gera proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą. Jums seksis bendraujant, susipažįstant. Neabejotinai kelsite nuoširdžias simpatijas pašnekovui. Galite tikėtis neblogų pasiūlymų: tai naudingų susitikimų diena.

Žuvys

Nesižavėkite naujais pasiūlymais: verta pasigilinti į gilumines problemas, paieškoti užsislėpusių klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, ką esate skolingi šeimai, vargu ar jūsų reikalai pajudės sparčiau.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų