REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai tuo tarpu daugelis per karantiną prikaupė papildomų kilogramų, dainininkė Adele demonstruoja savo neįtikėtinai liekną figūrą.

Kai tuo tarpu daugelis per karantiną prikaupė papildomų kilogramų, dainininkė Adele demonstruoja savo neįtikėtinai liekną figūrą.

REKLAMA

Savo naują figūrą, numetusi 45 kg, Adele pirmą kartą parodė 32-ojo gimtadienio proga publikuotoje nuotraukoje. Jos fanų legionai, nekantraudami daryti tą patį, ką ir ji ir toliau klausinėja, kaip jai tai pavyko.

Hito „Rolling In The Deep“ atlikėja derino kelis svorio metimo metodus – ji iš pagrindų pakeitė savo mitybą ir ėmė sportuoti. Jos išbandytas metodas vadinasi sirtuinų maisto dieta – jos besilaikantiems galima net valgyti juodąjį šokoladą ir gerti raudoną vyną, rašoma thesun.co.uk.

Kas yra sirtuinų maisto dieta?

Sirtuinų maisto dietos besilaikantys valgo augalinės kilmės produktus – pavyzdžiui, lapinius kopūstus ir grikius. Šie maisto produktai, dar vadinami sirtuinų aktyvatoriais, malšina apetitą ir aktyvuoja organizmo „lieknėjimo geną“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sirtuinų maistas turi daug sirtuinų aktyvatorių“, – aiškina Aidanas Gogginsas, bestselerio „The Sirtfood Diet“ bendraautorius.

„Sirtuinai – tai baltymų rūšis, apsauganti ląsteles nuo žuvimo ir uždegimų. Jie taip pat gali pagreitinti medžiagų apykaitą, reguliuoti apetitą, tonizuoti raumenis ir deginti riebalus. Pirmąsias tris dienas suvartojamų kalorijų kiekis ribojamas iki 1 000 – dienos metu reikia išgerti tris porcijas sirtuinų maisto žaliųjų sulčių, suvalgyti vieną porciją daug sirtuinų turinčio patiekalo ir užkandžiauti vadinamaisiais „sirtuinų užkandžiais“.

REKLAMA

Paskutines keturias dietos dienas kalorijų kiekis padidėja iki 1 500 – per dieną valgomi du sirtuinų patiekalai ir geriamos dvi porcijos žaliųjų sulčių, bet nebeužkandžiaujama.“

Šio plano laikytis galima iki dviejų savaičių, o tuomet viską galima derinti priklausomai nuo gyvenimo būdo. „Nėra jokių griežtų taisyklių - tiesiog stenkitės valgyti kiek įmanoma daugiau sirtuinų maisto – taip jausitės sveikesni, turėsite daugiau energijos, pagražės oda, o taip pat ir sulieknėsite“, – sako Aidanas.

„Dietos ir toliau besilaikę mano klientai numetė daugiau nei 12 kilogramų ir daugiau jų nebepriaugo.“ Sirtuinų maisto dieta leidžia jos besilaikantiems valgyti juodąjį šokoladą ir gerti raudonąjį vyną, kadangi ir šiuose produktuose yra sirtuinų.

Šios dietos laikėsi ne tik Adele, bet ją rekomenduoja ir Pippa Middleton. Į kompaniją taip pat įsijungė žymi virtuvės šefė Lorraine Pascale bei Jodie Kidd.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų