REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena nebus iš lengvųjų – koją vis kiš aplinkiniia, kurie nėra patenkti tuo, ką jūs darote. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų:

Diena nebus iš lengvųjų – koją vis kiš aplinkiniia, kurie nėra patenkti tuo, ką jūs darote. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jei kas nors iškart nepavyks, ramiai atidėkite tai bent kelioms dienoms. Kol kas naudinga vilkinti situaciją: nieko neveikdami bent jau nieko neprarasite. Nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui tiek darbe, tiek namie: vargu ar pavyks teisingai apsispręsti.

Tauras

Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus arba avantiūras darbe, nepamirškite, kad ambicijos – blogos patarėjos. Šiandien galima patirti ir nemenkų nuostolių, ypač dėl patiklumo. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų interesams.

Dvyniai

Būkite labiau atidūs smulkmenoms: dėl niekų gali sugriūti svarbus reikalas, sugesti santykiai su partneriais, kolegomis. Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu nei namie, nei darbe. Vis dėlto nepraraskite santūrumo bei sveikos nuovokos susidūrę su jus netenkinančiais dalykais darbe, bendraudami su kolegomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nusivylimui nereikės rimto pagrindo, būsite linkę viską persūdyti. Galite imti perdėtai kritiškai reaguoti į partnerius, vadovus bei kai kuriuos draugus. Galite išprovokuoti net santykių nutraukimą. Taigi venkite įtarinėti savo partnerius, antrąją pusę, jei neturite konkrečių kaltės įrodymų.

REKLAMA

Liūtas

Padėtis nėra lengva, nes bus sunku pasirinkti – vieną iš dviejų blogybių. Kad to apskritai nereikėtų daryti, atidėkite šią problemą bent jau penktadieniui. Dabar būtų naudinga atsipalaiduoti, tai padės kitaip įvertinti situaciją.

Mergelė

Neskubėkite patikėti įvairiais dalykais ir rodyti savo reakcijos į juos. Tikslas negali pateisinti priemonių. Kad ir kokie iš pažiūros taurūs būtų jūsų motyvai, nesivelkite į intrigas darbe, nieko nešantažuokite (tai galioja ir meilei). Būtų gerai prisiminti ankstesnes gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą išdavė.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Tai bus pavojingas laikas karjeroje: slapti priešai nesnaus. Kas nors pasistengs rasti jūsų profesinių klaidų (anksčiau ar dabar padarytų) ir apie tai informuoti šefą. Nesitikėkite nieko gero iš vadovybės, tad venkite kreiptis su prašymais, pasiūlymais ir apskritai kristi į akis.

Skorpionas

Netikėtumai neišvengiami, taigi nesutrikite, kai paaiškės, jog kas nors nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda. Nerizikuokite savo sėkme bei pinigais, nesivelkite į avantiūras. Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei draugų pažadais. Imkitės tik tai, dėl ko galite būti tikri.

Šaulys

Gana nesmagiai jausitės: sustiprės nerimas, įtarumas, ir tai padės intrigantams jus išprovokuoti. Įniršio akimirką galite pasielgti net prieš savo valią. Nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką, kieno nors meilę, pagarbą – niekas nepasikeis, jei jūs labiau pasitikėsite tais, kuriuos seniai pažįstate, mylite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Jausitės stiprūs, atrodys, kad šiandien viską galite. Tačiau šiuo metu ne viskas bus taip, kaip norėsite, planuosite, tad venkite kategoriškų apsisprendimų: suklysite spręsdami kur link jums reikia judėti. Mokėkite skirti provokacijas, kad kovodami dėl valdžios, įtakos (darbe, visuomenėje, šeimoje) neprastumėte realybės jausmo.

Vandenis

Ši diena yra tikras jūsų kilnumo ir kantrybės išbandymas. Jums norisi tiek gero duoti, padaryti, tačiau, pasirodo, arba to niekam nereikia, arba jums neišeina tai, kas paprastai pavyksta. Viską darysite tik iš geriausių paskatų, tačiau aplinkiniams atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti po kelių dienų.

Žuvys

Neapsiimkite didelių darbų, rinkitės tai, ką galite iš karto užbaigti. Neskubėkite ypač ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti, juk pirmas įspūdis ne visada būna teisingas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų