REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvertinkite savo galimybes ir nepervertinkite jėgų – nuo to šiandien priklausys, ar tvarkydami reikalus padarysite daug klaidų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Įvertinkite savo galimybes ir nepervertinkite jėgų – nuo to šiandien priklausys, ar tvarkydami reikalus padarysite daug klaidų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastos informacijos, kitų žmonių minčių bei norų. Išties daug lems mokėjimas naudotis informacija, orientuotis virtualioje erdvėje. Būkite itin dėmesingi vaikams, artimiesiems.

Tauras

Būsite dirglūs, neramūs. Galite susidurti su grubiais žmonėmis, patirti traumą. Tačiau nauja ar papildoma veikla gali praplėsti jūsų galimybes. Pagalvokite apie numatomų reformų prasmingumą.

Dvyniai

Rūpesčių galite turėti per vaikus ir artimuosius. Pasistenkite neįžeisti kitų žmonių, nereikalauti neįmanomų dalykų. Neverta imtis darbų, kurių negalėsite šiandien užbaigti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jums šiandien bus sunku įtikti, daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad negalite pakeisti aplinkinės tvarkos ar užčiaupti tų, kurių kalbos jus nervina. Gali būti, jog darbovietėje ir namie reikalai nejudės taip, kaip norėtųsi.

REKLAMA

Liūtas

Diena bus gana neharmoninga. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą, nepasitenkinimą. Stenkitės išlikti diplomatiški, pareigingai vykdykite pavestus darbus ir nedramatizuokite smulkių nesklandumų.

Mergelė

Bus dalykų, dėl kurių smarkiai nerimausite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba netikėtai paaštrės kai kurios finansinės, skolų problemos. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių nepatikimumo, godumo.

Svarstyklės

Tikėtinos kelionės, susijusios su visuomeninių klausimų sprendimu, moksliniais tyrimais, kitokios atsakingos profesinės komandiruotės. Jose gali iškilti nenumatytų keblumų. Su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni už kitus, neteikite tiek daug reikšmės savo įvaizdžiui ir trumpalaikei šlovei, nebent norėtumėte pelnyti arogantiško pasipūtėlio etiketę. Mokykitės pastebėti ir kitų privalumus.

Šaulys

Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų, o kartu – pritariančių ir palaikančių. Daug patarimų sulauksite iš draugų, pažįstamų, bet ne visais jais bus įmanoma pasinaudoti.

Ožiaragis

Šiandien palanku būtų brandinti naujus planus. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į savo vidinį balsą. Jei savyje išgirsite stabdymo signalą, tuomet dar neskubėkite priimti sprendimų, išvadų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tai, ką mėginsite įteigti kitiems, kaip traktuosite informaciją, nebūtinai atitiks objektyvią tiesą ir labiausiai remsis jūsų norais. Tačiau prisiimdami naują atsakomybę, turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą.

Žuvys

Tikriausiai būsite priversti reikalauti to, kas jums priklauso – atlygio už darbą, piniginės kompensacijos, socialinės išmokos ar pan. Nelengva bus apginti savo interesus, bet jei nieko nedarysite, tikrai pralošite.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų