REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nieko nėra smagiau už porą naujų baltų sportbačių. Tai – privalomas vasarinio garderobo elementas, kuris tinka prie visko.

Nieko nėra smagiau už porą naujų baltų sportbačių. Tai – privalomas vasarinio garderobo elementas, kuris tinka prie visko.

REKLAMA

Bet kaip ir visi balti dalykai – palaidinės, kojinės ir net skrybėlės – jie neilgai išlieka baltutėliai. Pasirodo, purviniems baltiems sportbačiams nesunku grąžinti pirminę išvaizdą – tam prireiks tik dantų pastos.

„Youtube“ žvaigždė Faith Capelle pasidalino sumania gudrybe – savo įkeltame vaizdo įraše ji atnaujina senus sportbačius. Ji sako, kad nuo tada, kai pradėjo juos valyti dantų pasta, rezultatai – labai geri, nes sportbačiai atrodo „tūkstantį kartų geriau nei prieš tai“. Tačiau Faith pabrėžia nežinanti, „ar tai tinka visoms medžiagoms“, todėl dantų pastą sportbačiams valyti ji pataria naudoti atsargiai.

Manoma, kad dantų pastoje esanti valgomoji soda veikia kaip švelni šveičiamoji medžiaga ir puikiai tinka dėmėms valyti – visai kaip ant dantų. Demonstruodama savo sumanytą metodą, Faith pirma batus išmirko kriauklėje su šiltu vandeniu ir trupučiu drabužių skalbiklio.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet ji, imdama po vieną batą, ant abiejų sportbačių šonų dosniai išspaudžia dantų pastos ir kruopščiai dantų šepetėliu valo visą jų paviršių.

REKLAMA

Procedūrą ji užbaigia „Oxi–Clean“ purškikliu ir „Oxi–Action“ milteliais, o tada šešias valandas sportbačius palieka mirkti baliklyje.

Nors tai nebūtina, galiausiai ji sportbačius įmeta į skalbimo mašiną, kada pasišalintų baliklis, o tuomet juos 24 valandas džiovina oru. Visos procedūros rezultatai tikrai neįtikėtini, rašoma thesun.co.uk.

Ji – ne vienintelė, tikinanti, kad dantų pasta šiuo atveju veikia stebuklingai. Instagramo paskyroje „Simple Hacks“ taip pat patariama, kad „ne gelinė balta dantų pasta puikiai išvalo išsipurvinusius baltus sportbačius (tačiau kitų spalvų dantų pasta gali juos ištepti, o ne išvalyti)“. Instagramo naudotoja Nicola Lewis taip pat sportbačiams valyti naudoja dantų pastą.

Ji sako: „Gera alternatyva cheminėms valymo priemonėms yra negailint baltus sportbačius ištepti dantų pasta reikiamose vietose, o tada nušveisti dantų šepetėliu, kad purvo neliktų.“ Nicola priduria, kad batraiščiams balinti puikiai tinka valgomoji soda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų