REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 3-ąją žvaigždės nusiteikė išties dosniai. Kai kurie Zodiakai jausis kupini jėgų, todėl jiems nebus sunku siekti aukštumų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Birželio 3-ąją žvaigždės nusiteikė išties dosniai. Kai kurie Zodiakai jausis kupini jėgų, todėl jiems nebus sunku siekti aukštumų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Pakilimo metas: daug energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, apimti panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų. Pasistenkite neprovokuoti aplinkinių konfliktui. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus.

Tauras

Gali paaštrėti finansinės problemos, ir moterims ši diena tinkama spręsti tokius klausimus. Tik nekurkite ilgalaikių finansinių planų. Dėl mylimo žmogaus (galbūt vaiko) kaprizų nesiskolinkite, neįsipareigokite materialiai ir nesivelkite į avantiūras.

Dvyniai

Neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, taip pat didelių išlaidų. Nebūkite patiklūs. Mažiau žadėkite, tai nebus taip paprasta įvykdyti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ne itin maloni diena. Nesiimkite svarbių darbų: dėl įvairių priežasčių jūsų planai gali suirti. Mažiau pasikliaukite draugais, partneriais. Daugiau dėmesio skirkite namų reikalams, šeimai. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką.

REKLAMA

Liūtas

Keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą, tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar kitiems padedant išspręsti asmeninę, gal šeimos problemą. O į kovą, ginčus veltis nederėtų: geriau šiandien pralaimėti, juolab kad pergalės kaina bus itin didelė, o pralaimėjimai nebus skaudūs.

Mergelė

Dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas, tačiau šios dienos nesėkmės labiausiai gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika. Viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Aplinkybes darbe, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti, perdėti, bet kraštutinumų reikėtų vengti. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais, pavaldiniais: galite sukelti nepasitenkinimą, paskatinti protestą.

Skorpionas

Aiškumo ir geros nuotaikos stigs, jūsų sprendimai gali tapti trumparegiški, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu. Aplinkybės gali įtraukti į svetimas problemas. Padėkite kitiems, jei jūsų prašys, tiesa, dėl to neturi nenukentėti jūsų artimieji, kaip ir dalykiniai interesai.

Šaulys

Apgaulinga diena: situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Labiau pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite gerą išeitį. Būkite tolerantiškesni tėvų bei visuomenės nuomonei. Patartina netvarkyti juridinių reikalų, taip pat tų, kurie susiję su dideliu turtu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni. Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti, tačiau saiko ir sveikos nuovokos gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte.

Vandenis

Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, tačiau jūs rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Galite nukentėti per neatsakingus patarėjus, kvailus draugus. Gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti, tad mažiau planuokite, mažiau svajokite: viskas gali būti priešingai, nei tikitės.

Žuvys

Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas: vargu ar jūsų reakcija bus adekvati. Nesistenkite kitiems įtikti: kad ir kaip gerai viską atliksite, atsiras nepatenkintų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų