REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė mėnesio pradžia  gera proga kiek sustoti, įsivertinti save ir kitus. Kaip praleisti paskutinę gegužės dieną pataria ir astrologai, pateikdami gegužės 31-osios horoskopą 12 Zodiako ženklų.

Paskutinė mėnesio pradžia  gera proga kiek sustoti, įsivertinti save ir kitus. Kaip praleisti paskutinę gegužės dieną pataria ir astrologai, pateikdami gegužės 31-osios horoskopą 12 Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Būtinas takto jausmas, diplomatija, ypač santykiuose su partneriais. Norėsite atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienatvėje. Gali varginti sveikatos problemos.

Tauras

Jūsų sumanymai ar kurstymai tikriausiai nesulauks norimo palaikymo. Sunku bus sutikti su vyresnių kolegų, šeimos narių nuomone, pažiūromis. Būtina kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti kitus.

Dvyniai

Dėsite pastangas daugiau užsidirbti arba rasti geresnį darbą. Šia prasme šiandien gerų rezultatų nesitikėkite. Vienas komercinis sumanymas gali pakibti ant plauko.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nusimato galybė kontaktų, telefoninių pokalbių, sulauksite svarbių žinių ar pasiūlymų. Tikrinkite faktus, nes ne viskas atitiks tiesą.

Liūtas

Galimas daiktas, būsite linkę sureikšminti situacijas, įvykius, susijusius su jumis bei šeimos nariais. Jūsų tiesmukumas, kandumas ne vietoje ir ne laiku kažką gali labai įžeisti ar suformuoti nekokią nuomonę.

REKLAMA

Mergelė

Teks įtemptai darbuotis, nedžiugins savijauta. Galbūt stengsitės pakeisti kitų mąstyseną, labiau nei įprastai kišitės į antrosios pusės, vaikų reikalus, primetinėsite savo valią. Tuo tik provokuosite įtampą, nenuoširdumą.

Svarstyklės

Šiandien galite daug nuveikti. Tačiau kai kurie reikalai gali atsukti savo negatyviąją pusę. Galbūt už kažką teks nemažai mokėti, atlyginti žalą ar kt. Gali būti, kad nerimauti privers sveikatos reikalai, vaikų ar partnerio problemos.

Skorpionas

Neskubinkite įvykių, jeigu nenorite komplikacijų. Tikėtini emociniai bendravimo nesklandumai, ypač jei pašnekovai pasirodys reiklūs ir užsispyrę.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Darbe (jei šiandien reikia dirbti) galimos šiokios tokios problemos. Galite patirti nemalonumų, nuostolių. Neskubėkite ko nors apkaltinti. Situacija susiklostys palankiau, jeigu būsite pakankamai atsargūs, korektiški ir lankstūs.

Ožiaragis

Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus ir teks imtis įstrigusių darbų, ieškoti specialistų pagalbos. Meilės ir draugystės reikalai gali komplikuotis.

Vandenis

Šiandien nelengva bus susidoroti su tais darbais, kur reikia konkretumo, susikaupimo. Vargins anksčiau prisiimti įsipareigojimai, užgriuvusi atsakomybė.

Žuvys

Šiandien gali kilti kliūčių, jei mėginate realizuoti kūrybinį projektą ar prastumti kažką tokio, kas kitiems atrodo neracionalu. Koją ims kaišioti konservatyvios nuostatos.

Šaltinis: www.vytrautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų