REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį oficialiai įžengiame į vasaros laiką ir pradedame birželio mėnesį. Ką pirmoji birželio savaitė atneš kiekvienam Zodiako ženklui? Sužinokite, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozes. 

Pirmadienį oficialiai įžengiame į vasaros laiką ir pradedame birželio mėnesį. Ką pirmoji birželio savaitė atneš kiekvienam Zodiako ženklui? Sužinokite, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozes. 

REKLAMA

 

Avinas. Vidinė būsena dažnai bus beveik lyriška, o nusiteikimas pasiieškoti smagių, malonių dalykų bus daug stipresnis, nei noras ko nors siekti dalykinėje srityje. Palankus metas plėsti akiratį, bendrauti su senais draugais ir naujais pažįstamais, geras jis ir užsiimti namų, šeimos reikalais.

Jautis. Labai dažnai norėsis tiesiog patinginiauti, geriausiu atveju – užsiimti tik gerai pažįstamais, puikiai mokamais dalykais. Visgi galima manyti, kad pastangos siekti piniginės naudos neliks visai pamirštos, galima tikėtis ir tam tikros naudos. Ir draugų dėmesio taip pat. 

Dvyniai. Energijos ir geros nuotaikos tikrai nestigs, užduočių darbe, profesijos srityje taip pat gali būti nemažai, todėl savaitė gali būti ganėtinai įtempta. Apdairumas ką nors darant ar vairuojant labai pravers savaitgalį. Gali būti, kad ši savaitė nudžiugins tuos, kurie siekia didesnės finansinės naudos. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Dabar būsite linkę bendrauti, ypač dalykinėmis temomis, judrūs, puikiai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių kaip tik atsiras vis daugiau. Puikiai sekis tiems, kurie mokosi ar moko tiktus, taip pat tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Atrodo, finansinės naudos irgi tikėtis galima. 

REKLAMA

Liūtas. Laikas nei šioks, nei toks – be ryškesnių įvykių ar svarbesnių darbų. Bet jis labai tinkamas daugiau ir dažniau pabendrauti su artimais draugais, bendraminčiais, o darbe su kolegomis aptarti ateities planus. Atrodo, nemažai smagių akimirkų atneš savaitės pabaiga. 

Mergelė. Neturėtų stigti veiklos darbe, profesijos srityje. Turbūt ne viskas čia klostysis taip greitai ir tiksliai, kaip galima būtų norėti, tačiau viską sudėjus naudos bus ne taip jau mažai. Taip pat šiuo metu labai veikli gali būti mieloji antroji pusė – teks prie šio reiškinio kažkaip prisitaikyti. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali nutikti taip, kad darbe, profesijos srityje daugės nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, kuriuos galima sutvarkyti greitai. Palankus metas rašyti laiškus, raštus, tvarkyti biurokratinius reikalus. Gali atsirasti ir su sveikata, sveikatingumu susijusios veiklos. 

Skorpionas. Dienos slinks ramiai, be didesnių iššūkių. Tikriausiai vis dar patiks sportinio tipo pramogos. Aiškių, padėsiančių greitai apsispręsti žinių gali tikėtis ketinantys kur nors keliauti, palankus metas ir tiems, kurių dalykinė veikla susijusi su užsieniu. Nedidelės finansinės naudos galima tikėtis savaitės pabaigoje. 

Šaulys. Šią savaitę didesnių naujovių tikriusiai nebus, labiausiai tikėtini anksčiau buvusių aplinkybių tęsiniai. Antai, tęsiasi palankus pokyčiams namie metas – kad čia viskas būtų taip, kaip turi būti. Geras laikas ir asmeninius santykius puoselėti, ir dalykinius ryšius su reikalingais žmonėmis palaikyti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, įsipareigojimų ir panašių dalykų gali būti ne taip jau mažai. Teks imtis visko iš eilės ir nemurmėti. Tačiau dabar – palankus metas rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais. Naudingų žinių, informacijos suteiks asmeniniai ryšiai su svarbiais jums žmonėmis. 

Vandenis. Metas linksmas ir smagus, siūlantis ne vieną progą nuveikti ką gražaus, prisiminti primirštas pramogas. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba. Greitai ir ryžtingai būsite linkę veikti siekdami piniginės naudos, tad ji ir netruks ateiti. Geras laikas daugiau dėmesio skirti naminiams gyvūnams. 

Žuvys. Būsite energingi, veiklūs, puikios sportinės formos – panašiai, kaip ir iki šiol, tad geriausiai seksis tie darbai ir veikla, kurios imsitės ir kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Puikus metas ir namų, būsto ar šeimos reikalus tvarkyti, bet tikėtina, kad nuo jų pavargsite savaitės pabaigoje. Rasis vis daugiau nedidelių pramogų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų