REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę išsamią prognozę jūsų Zodiako ženklui.

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę išsamią prognozę jūsų Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Merkurijus padės rasti gerų idėjų, kaip padidinti pajamas. Šiuo klausimu gali padėti artimi giminaičiai arba kaimynai. Pasistenkite dirbti ir bendrauti su skirtingais žmonėmis, įgyti daug naudingų pažinčių. Kai kuriems galimos pirmosios kelionės. Reikiama informacija jus pasieks beveik be pastangų: kartais tereikės teisingai suformuluoti klausimą ir nustatyti, kokią problemą ketinate spręsti.

JAUTIS. Merkurijus skatins gerą nuotaiką, gyvybingumą ir proto lankstumą, galimybę bendrauti su kitais. Galite nuspręsti aplankyti draugus. Demonstruosite ypatingą miklumą visose srityse, susijusiose su pinigais– dabar intuityviai jausite, kaip užsidirbti pinigų, ir stengsitės nepraleisti nė vienos galimybės. Gerų rezultatų galima pasiekti versle, susijusiame su transporto priemonėmis, informuojant visuomenę, organizuojant pervežimus ir pristatymus.

DVYNIAI. Dėl Merkurijaus padėties atgausite buvusią verslumo dvasią, bendravimo lengvumą. Praleisite daug laiko vairuodami automobilį– neilgose kelionėse galėsite mėgautis judėjimo laisve. Būtų gerai mokytis ir gauti naujos informacijos: rinkitės kursus, seminarus, dalyvaukite įvairiose ekskursijose. Geri rezultatai laukia teikiančių tarpininkavimo paslaugas, dirbančių pardavėjais, konsultantais, agentais, makleriais.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Merkurijus skatins parodyti sprendimų objektyvumą ir originalumą bei padės oponentus pritraukti į savo pusę. Galima situacija, kai būsite priversti ką nors slėpti nuo kitų, arba atvirkščiai, išsiaiškinsite reikšmingą paslaptį. Besimokančiųjų rezultatai gali būti šiek tiek žemesni nei tikitės, todėl praverstų papildomas darbas su korepetitoriumi. Tiktų atnaujinti bendravimą su seniai nematytais žmonėmis.

REKLAMA

LIŪTAS. Merkurijus sako, kad dabar ne laikas iššūkiams: jūsų partneriai gali reikalauti konkrečios informacijos. Jei norite reklamuoti naujas idėjas, būkite pasirengę paremti jas įtikinamais faktais ir nesitikėkite, kad kiti tiesiog pasitikės jūsų žodžiu. Jei jaučiate, kad padėtis tampa įtempta, geriau atsitraukti ir pratęsti pokalbį tinkamesniu metu. Šiuo metu palanku įstoti į kokią nors organizaciją arba pradėti lankyti įvairius kursus.

MERGELĖ. Merkurijus suteiks smalsumo ir proto gyvybingumo, su dideliu malonumu klausysitės bet kokios naujos informacijos, net negalvodami apie tai, ar joje yra racionalumo branduolys. Naujienos mirksės tarsi žvelgiant pro kaleidoskopą, pakeisdamos viena kitą, ir greitai bus pamirštos. Dėl atsitiktinės informacijos ar netikėtai užmegztos pažinties galėsite įgyvendinti kai kuriuos savo norus. Galimas pelningo darbo pasiūlymas arba atsitiktinė perspektyvi verslo sutartis.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Merkurijus jus tarsi išlaisvins, būsite kupini smalsumo, o bendravimas su įvairiais žmonėmis padės sužinoti daug naujienų. Svarbiausias jums yra pats komunikacijos procesas. Bendravimas su verslo partneriais iš užsienio padėtų išplėsti verslą ir pakelti jį į naują lygį. Galite pradėti mokytis užsienio kalbos, kad palengvintumėte tarptautinį bendravimą.Tinkamas laikotarpis mokymui(si) ir bendravimui su aukšto išsilavinimo žmonėmis.

SKORPIONAS. Dėl Merkurijaus padėties jūsų ryšiai gali būti gana painūs,versle viskas vykti kitaip, nei tikėjotės, o už sunkų darbą galite gauti neproporcingai mažą pelną. Geras laikotarpis bankinėms operacijoms atlikti, kapitalo jungimui ar investavimui į bendrą gamybą. Sutuoktinis ar artimas draugas gali tapti jūsų finansiniu partneriu. Jei turite pavaldinių, pasistenkite su jais rasti bendrą kalbą. Priešingu atveju situacija išslys iš jūsų rankų ir taps labai nemaloni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Merkurijus padės įtraukti kitus į savo projekto vykdymą. Kad sudomintumėte žmones, turėsite pateikti konkrečią informaciją ir neapsiriboti šūkiais ar tuščiais pažadais. Tokiu atveju jūsų santykiai įgis pasitikėjimo. Galėsite sudaryti abipusiai naudingas sutartis, pagerinti santykius su partneriais, susitarti dėl tolesnio bendradarbiavimo. Tai puikus laikotarpis rengiant seminarus ar konferencijas, taip pat pradedant reklamos kampaniją savo verslui.

OŽIARAGIS. Dėl Merkurijaus padėties humoras ir vaizduotės žaidimas taps įprastais jūsų kompanionais. Džiugins bendravimas su vaikais, galėsite smagiai leisti laiką su draugais ar mylimuoju, ypač turistaudami. Laikas nėra labai palankus studijoms, todėl galimi žymiai prastesni rezultatai, nei įprastai. Jei planuojate stoti į aukštojo mokslo įstaigą, galite susidurti su nenumatytais sunkumais. Nepanikuokite ir nekeiskite planų, tiesiog atidėkite juos kuriam laikui.

REKLAMA

VANDENIS. Merkurijus skatins daug kalbėti apie šeimą ir namus. Tą gali lemti naujo nekilnojamojo turto įsigijimas, persikėlimas į kitą butą, esamo būsto sutvarkymas–baldų pirkimas, remontas ar kai kurios kitos buitinės situacijos. Vargu ar aktyviai domėsitės verslo arba studijų klausimais. Telefoniniai pokalbiai bus paviršutiniški ir nereikalaus konkrečių veiksmų. Jei dabar gautumėte įdomų pasiūlymą, verčiau atidėkite jį ateičiai, kai bus geresni laikai.

ŽUVYS. Merkurijaus padėtis jums palanki, tad nesvarbu, kiek problemų turėtumėte išspręsti – dėl mąstymo lankstumo ir išradingumo, kurį jums suteiks ši planeta,galėsite lengvai susitvarkyti. Teisingas sprendimas tarsi savaime atsiras jūsų galvoje, kaip ir visa reikalinga informacija. Verslas, studijos ir darbas pasitrauks į antrą planą: dažnai ir ilgai norėsis bendrauti su artimaisiais – broliais ir seserimis, tėvais ir vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų