„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė nei mums įprasta balta mišrainė“, – sako recepto autorė.

Gaivi balta mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Gaivi balta mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Ingredientai mišrainei: 4 virtos bulvės; 1 virta morka; 1 virtas kiaušinis; 1 agurkas šviežias; 1 poras; 200 ml konservuotų žirnelių; pundelis krapų; druskos pagal skonį; majonezo, pagal poreikį.

Bulves, morką, virtą kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nuvarvėti. Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.

Šaltinis: tinklaraštis Kviečiu į virtuvę/ worldrecipes.eu

Zosse
2020-05-14 12:58:08
O kurioj vietoj gaivumas ir lengvumas?
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Edita 2020-05-19 20:17:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Man tai suėmė juokas, darau mišrainė nuo dvylikos, bet dedu marinuota arba rauginta agurką.   ATSAKYTI
*** 2020-05-16 14:37:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pirmą kartą mišrainę valgė.kiek tau metų?   ATSAKYTI
Ilka 2020-05-16 11:58:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Naujiena atrado ,vietoje svoguno porą,o vietoje rauginto agurk.šviežią ir išrado dvirati.   ATSAKYTI
Liepa 2020-05-15 16:49:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Niekuo sau pasakė naujieną mišrainė kaip ir visi darome   ATSAKYTI
Wejune 2020-05-15 12:47:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir kuo ji skiriasi nuo anis? Kad agurkas šviežias? Aš visada dedu ir rauginto ir šviežio,tikrai prajuokinat kartais   ATSAKYTI
Žinovas 2020-05-15 10:24:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur tas naujas receptas? Čia kad vietoj paprasto svogūno porą supjaustė? Nu labai juokinga   ATSAKYTI
Ramunė 2020-05-15 10:20:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Manau šviežias agurkas ir poras suteikia „lengvumo”, įprastai dedame marinuotus ar raugintus agurkus. Pabandysiu. Ačiū   ATSAKYTI
Va 2020-05-15 09:10:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Teisingai. Nei lengvumo nieko. Pasiūlymas vartoti grietinę vietoj majonezo.    ATSAKYTI
Rolis 2020-05-15 06:09:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir vel nesamones raso geriau apie Adele dar pafantazuokit   ATSAKYTI
zita viskas qerai ka dar qali suqalvot 2020-05-14 21:50:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
ja   ATSAKYTI
Vilija 2020-05-14 21:45:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nei poras nei svogūnas čia tikrai nereikalingas   ATSAKYTI
Va taip 2020-05-14 19:44:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Bet kokia mišrainė yra kiauliu ėdalas .    ATSAKYTI
Lina Raugelienė 2020-05-14 19:13:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tokia mišrainė Norfoje vadinasi ,, Mozaika".
Tikrai lengvesnė ir gaivesnė, nes žalias agurkas ir morkų daugiau negu bulvių, kiaušinių ten išvis nėra.   ATSAKYTI
Vejune 2020-05-15 12:49:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
4 bulvės ir viena morka,tikrai daugiau morkų  
Genė. 2020-05-14 17:40:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Kiekviena gera šeimininkė visą laiką sugalvoja ką nors naujesnio, įdomesnio. Vietoj dešros dedu bet kokią mėsą, labai skanu su rūkyta vištiena. Mišrainė skanesnė kada daugiau kiaušinių, vieno mažai. Būtinai laiškiniai svogūnai arba porai, petražolių truputį. Ir kitos sudėtinės dalys. Reikia tiesiog bandyti !   ATSAKYTI
Birute 2020-05-14 14:11:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Kokia misraine be desrytes ar mesytes ir kiausiniu daugiau...   ATSAKYTI
Birute 2020-05-14 14:10:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
..
Kokia misraine be mesytes ar desrytes ir kiausiniu daugiau..
   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-14 12:59:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Labai prastas receptas baltos mišrainės, aš bulvių išvis nededu, o mišrainė nuostabi   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-14 20:52:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Pati tu prasta   
Zosse 2020-05-14 12:58:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
O kurioj vietoj gaivumas ir lengvumas?   ATSAKYTI
Rita 2020-05-15 13:29:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kiekviena skirtingai darom svarbu poro neperdauginti paskui buna aitri galim ir svoguną deti tik truputi apkepinti alijuje dedu dar butinai keletą saukstų grietines ir majonezo .  
Koks atradimas 2020-05-15 22:21:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tipo sviezias agurkas o ne raugintas!!!  
Lengvumas 2020-05-18 08:24:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai burnoj gi☺  

Top Video

TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Skaičiai gąsdina: per karantiną 11400 į septintą dešimtį įkopusių asmenų neteko darbo
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Žada masinį tyrimą dėl Covid-19: aiškinsis, kokį imunitetą sugebėjome įgyti
DABAR RODOMA
Farai. Klaipėdoje BMW lėkė tarsi viesulas: taranavo automobilį ir išrovė medį
DABAR RODOMA
„Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ su Zuokiene apie savanorystę COVID-19 židinyje ir nemalonų vyro akibrokštą
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Nausėda gimtadienį sutiko Nidoje, keturių žvaigždučių viešbutyje
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Lietuvoje savaitgalį – susirgimų koronavirusu šuolis
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Egzaminai prasidės birželio 22 d.: aiškėja tvarka, kaip jie vyks
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Koronaviruso židiniai plečiasi globos namuose: sergančiųjų daugėja Antaviliuose, Širvintose
DABAR RODOMA
Vilniaus centre užpultas Anušauskas su žmona: ieško kaltininko
REKLAMA
Rauginti pomidorai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien ...
Užkandžiai ir patiekalai gardžiai iškylai gamtoje (nuotr. Organizatorių)
Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ...
Šaltibarščiai (Nuotr. Ritos receptai)
„Visa šaltibarščių sėkmė priklauso nuo kefyro ir burokėlių kokybės. Šaltibarčius gaminu ir su marinuotais, ir su virtais burokėliais. Jeigu naudoju virtus burokėlius, ...
Jautienos troškinys (Nuotr. Samčio užrašai)
„Šiandien aš dalinuosi sočiu, aštriu ir labai skaniu jautienos troškiniu“, – sako tinklaraštininkė Odeta. Reikės: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus; 1 kg jautienos; 200 g ...
Lašišos kotletukai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų