„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė nei mums įprasta balta mišrainė“, – sako recepto autorė.

Gaivi balta mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Gaivi balta mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Ingredientai mišrainei: 4 virtos bulvės; 1 virta morka; 1 virtas kiaušinis; 1 agurkas šviežias; 1 poras; 200 ml konservuotų žirnelių; pundelis krapų; druskos pagal skonį; majonezo, pagal poreikį.

Bulves, morką, virtą kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nuvarvėti. Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.

Šaltinis: tinklaraštis Kviečiu į virtuvę/ worldrecipes.eu

Zosse
2020-05-14 12:58:08
O kurioj vietoj gaivumas ir lengvumas?
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Edita 2020-05-19 20:17:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Man tai suėmė juokas, darau mišrainė nuo dvylikos, bet dedu marinuota arba rauginta agurką.   ATSAKYTI
*** 2020-05-16 14:37:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pirmą kartą mišrainę valgė.kiek tau metų?   ATSAKYTI
Ilka 2020-05-16 11:58:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Naujiena atrado ,vietoje svoguno porą,o vietoje rauginto agurk.šviežią ir išrado dvirati.   ATSAKYTI
Liepa 2020-05-15 16:49:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Niekuo sau pasakė naujieną mišrainė kaip ir visi darome   ATSAKYTI
Wejune 2020-05-15 12:47:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir kuo ji skiriasi nuo anis? Kad agurkas šviežias? Aš visada dedu ir rauginto ir šviežio,tikrai prajuokinat kartais   ATSAKYTI
Žinovas 2020-05-15 10:24:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur tas naujas receptas? Čia kad vietoj paprasto svogūno porą supjaustė? Nu labai juokinga   ATSAKYTI
Ramunė 2020-05-15 10:20:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Manau šviežias agurkas ir poras suteikia „lengvumo”, įprastai dedame marinuotus ar raugintus agurkus. Pabandysiu. Ačiū   ATSAKYTI
Va 2020-05-15 09:10:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Teisingai. Nei lengvumo nieko. Pasiūlymas vartoti grietinę vietoj majonezo.    ATSAKYTI
Rolis 2020-05-15 06:09:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir vel nesamones raso geriau apie Adele dar pafantazuokit   ATSAKYTI
zita viskas qerai ka dar qali suqalvot 2020-05-14 21:50:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
ja   ATSAKYTI
Vilija 2020-05-14 21:45:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nei poras nei svogūnas čia tikrai nereikalingas   ATSAKYTI
Va taip 2020-05-14 19:44:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Bet kokia mišrainė yra kiauliu ėdalas .    ATSAKYTI
Lina Raugelienė 2020-05-14 19:13:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tokia mišrainė Norfoje vadinasi ,, Mozaika".
Tikrai lengvesnė ir gaivesnė, nes žalias agurkas ir morkų daugiau negu bulvių, kiaušinių ten išvis nėra.   ATSAKYTI
Vejune 2020-05-15 12:49:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
4 bulvės ir viena morka,tikrai daugiau morkų  
Genė. 2020-05-14 17:40:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Kiekviena gera šeimininkė visą laiką sugalvoja ką nors naujesnio, įdomesnio. Vietoj dešros dedu bet kokią mėsą, labai skanu su rūkyta vištiena. Mišrainė skanesnė kada daugiau kiaušinių, vieno mažai. Būtinai laiškiniai svogūnai arba porai, petražolių truputį. Ir kitos sudėtinės dalys. Reikia tiesiog bandyti !   ATSAKYTI
Birute 2020-05-14 14:11:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Kokia misraine be desrytes ar mesytes ir kiausiniu daugiau...   ATSAKYTI
Birute 2020-05-14 14:10:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
..
Kokia misraine be mesytes ar desrytes ir kiausiniu daugiau..
   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-14 12:59:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Labai prastas receptas baltos mišrainės, aš bulvių išvis nededu, o mišrainė nuostabi   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-14 20:52:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Pati tu prasta   
Zosse 2020-05-14 12:58:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
O kurioj vietoj gaivumas ir lengvumas?   ATSAKYTI
Rita 2020-05-15 13:29:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kiekviena skirtingai darom svarbu poro neperdauginti paskui buna aitri galim ir svoguną deti tik truputi apkepinti alijuje dedu dar butinai keletą saukstų grietines ir majonezo .  
Koks atradimas 2020-05-15 22:21:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tipo sviezias agurkas o ne raugintas!!!  
Lengvumas 2020-05-18 08:24:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai burnoj gi☺  

Top Video

TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Advokatas prabilo apie liudijimus, ką Pinikas darė prie žuvusios Didžiūnaitytės kūno
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Nušauto policininko šeimą pasiekė piniginė parama: iš viso – kiek daugiau nei 33 tūkst.
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Dėl vietoj dušinių Palangoje išdygusio namo surengta akcija: žmonės atėjo pasiruošę išsimaudyti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Kaimynai sukrėsti dėl pro langą iškritusio ir žuvusio penkiamečio: tėvai vaikais labai rūpinosi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Su oro balionais į audrą patekę dalyviai papasakojo, ką patyrė skubiai leisdamiesi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Punios šilas ir vėl specialistų akiratyje: šile įsisiautėjo kenkėjai
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Vos tik paskelbus sprendimą apie atidaromą sieną, lietuviai patraukė į Lenkiją
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Lietuva dėl Astravo sulaukė paramos iš Lenkijos: žada taip pat nepriimti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Per Kuršių marias kelte plaukę keleiviai sulaukė netikėtos staigmenos
REKLAMA
Šašlykai (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)
„Pirmieji šašlykai, kuriuos išmokau raugti buvo būtent šis receptas su garstyčiomis, pomidorų padažu ir majonezu. Taip, būtent su majonezu. Paskui kažkuriam laikui šiuos ...
„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; ...
Šaltai rūkytos skumbrės mišrainė su rudaisiais ryžiais (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Vasaros tikriausiai dažnas negalėtų įsivaizduoti be šviežiai rūkytos žuvies. Būtent ji puikiai tiks ir vasariškai mišrainei, kurios receptu su skaitytojais dalijasi ...
Makaronai  (nuotr. Shutterstock.com)
Daugelis lietuvių garbina itališką virtuvę, tačiau būtiniausių žinių apie esminį šios virtuvės ingredientą – makaronus – jiems labai trūksta. Lietuviams makaronai vis dar ...
Naminiai ledai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Turėdama kokosų pieno, beje, jo virtuvėje turiu visada, nusprendžiau pagaminti ledų. Beje, jei nešaldytumėte, tuomet turėtumėte ir puikų kokteilį. Šįsyk aš pasigaminau ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų