REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
R. Antonovienė prakalbo po patirto vaizdo įrašo skandalo (tv3.lt fotomontažas)

Dar prieš kurį laiką Rima Antonovienė sulaukė skaudaus smūgio internete, kai buvo paviešintas senas neblaivios moters vaizdo įrašas. Tą kartą moteris gavo apie tūkstantį žinučių iš aplinkinių žmonių ir net grasinimų susidoroti. Tiesa, šiandien Rima šypsosi – ji išmoko savo likimo pamoką, sužinojo, kas išplatino šį vaizdo įrašą ir net atsikratė dešimties kilogramų.

39

Dar prieš kurį laiką Rima Antonovienė sulaukė skaudaus smūgio internete, kai buvo paviešintas senas neblaivios moters vaizdo įrašas. Tą kartą moteris gavo apie tūkstantį žinučių iš aplinkinių žmonių ir net grasinimų susidoroti. Tiesa, šiandien Rima šypsosi – ji išmoko savo likimo pamoką, sužinojo, kas išplatino šį vaizdo įrašą ir net atsikratė dešimties kilogramų.

REKLAMA

Praėjus kiek laiko po patirto skandalo ir atslūgus visoms neigiamoms emocijoms, šiandien Rima Antonovienė ir vėl gali įkvėpti lengviau.

Anksčiau galvojusi, kad skandalingą vaizdo įrašą išplatino jos dukra su uošviene, vis dėlto Rima sužinojo, kad taip pasielgė ne jos:

„Tai padarė ne kaimynė, o kaimo gyventoja, nes kaimynai yra įsivaizduojami artimi. Ten iš kaimelio galvojau, kad padarė mano dukra su uošve, tačiau tiesa tokia, kad ne jos tai padarė.

REKLAMA
REKLAMA

Tai kita moteris, ji yra išvykusi dirbti į kitą šalį, prieš išvažiuojant jos nusprendė man už kažką atsilyginti, galbūt už mano vyro padarytas klaidas. Kaip sakoma, už vyro klaidas tenka sumokėti likusiam gyvam“, – liūdnai pripažįsta pašnekovė.

REKLAMA

Išplatinusi vaizdo įrašą moteris iš pradžių pati neprisipažino R. Antonovienei, Rima tik po kurio laiko iš kaimo gyventojų išsiaiškino, kad tai yra būtent jos poelgis.

„Kaime greitai eina kalbos. Aš jai atleidau, klysti yra žmogiška, o atleisti dieviška. Tuo labiau tame vaizdo įraše buvau vos nemieganti, leidau sau neadekvačiai privartoti stipriojo alkoholio, tai buvo ne alus, o brendis ir degtinė.

Tai dar kartą parodo, kad aš nebuvau alkoholikė, man vis atrodydavo, kad reikia išgerti vis daugiau, kad aš vis dar blaiva. Matote, prie ko priėjau, komos alkoholinės, taip gavosi ir liūdna dėl to labai“, – patikina moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Norėjo sukiršinti su draugu

R. Antonovienė sako, kad pirminis vaizdo įrašą išplatinusios moters tikslas buvo parodyti jį Rimos artimam draugui. Tiesa, Rima tik dar kartą patikina, kad ją su artimu draugu sieja tik broliškas artimas ryšys, o jos širdis – vis dar laisva.

„Ji norėjo, kad draugas su manimi nebebendrautų. Visi žmonės nesuprato mano draugystės, kad tai yra draugystė kaip brolio ir sesers. Išsigalvojo, kad mes pora ar dar kažkas, toli gražu taip tikrai nėra. Aš esu vieniša ir liksiu vieniša, o tas žmogus turi savo porą.

Vyksta gražus, nuoširdus bendravimas, o moteris užpavydėjo to bendravimo“, – sako ji.

Po minėto vaizdo įrašo, R. Antonovienės šeimoje apsilankė ir vaiko teisių apsaugos darbuotojai, tačiau moteris džiaugiasi, kad vaikų iš jos niekas neatims, o ji pati labai noriai ir atvirai bendrauja su specialistais:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma neatims, viskas yra gerai. Tai yra senas vaizdo įrašo, tuo labiau, kad socialinei darbuotojai buvau pati pasisakiusi, kad buvau pavartojusi alkoholio tą kartą. Tai senas atvejis, daugiau tokių atvejų nėra ir jie nesikartojo. Kaip sakant apie alkoholį – užtenka vos kartą paslysti ir tu tampi alkoholiku kai kurių žmonių akyse“, – nuoširdžiai kalba moteris.

Sulaukė grasinimų ir pamokymų

R. Antonovienė prasitaria, kad iš „Facebook“ draugų ji žinučių su vaizdo įrašu gavo net apie tūkstantį. Po patirto skandalo moteriai skaudžiausia bene dėl to, kad šis vaizdo įrašas gali turėti itin didelių pasekmių. Ji labai nerimauja, kad dėl paviešinto vaizdo įrašo jai nebebus atliktos estetinės operacijos, kurias žadėjo viena grožio klinika.

REKLAMA

„Vieni palaikė, aišku, kiti pamokymus siuntė, treti grasino paviešinti portalams, televizijoms. Buvo, kas mane prakeikė ir iškoliojo. Buvo labai sunkios trys savaitės, buvo daug išgyvenimų, daug laiko pamąstymui. Numečiau dešimt kilogramų, žinoma nesveikai, iš streso. Bijau, kad klinika man nebeatliks operacijų, nes man jie taip ir neskambina...“, – liūdesio neslepia ji.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota galimai neblaivi R. Antonovienė išplito prieš keletą savaičių, tuomet į šeimą aiškintis situacijos vyko ir vaiko teisių apsaugos specialistai, o pati moteris tikino, kad šis įrašas yra nufilmuotas prieš keletą metų.

REKLAMA

Tuomet susisiekus su pačia R. Antonoviene, moters paklausėme, ar vaizdo įraše, kuris rytą pasiekė vaiko teisių apsaugos specialistus, iš tiesų ji yra nufilmuota neblaivi. Moteris patvirtino, kad vaizdo įraše yra užfiksuota ji ir dėl to labai apgailestauja. 

„Aš susibariau su kaimyne, vyriausios mano dukters būsima uošve. Ji man pasakė, kad padarys man vudu lėlę. Aš galvoju, kokią vudu lėlę. Tai ji ir turėjo omeny šitą dalyką (vaizdo įrašą). Beveik prieš porą metų mano dukra buvo mane girtą nufilmavusi.

Aš šiaip nevartojau alkoholio, bet tą kartą buvau neblaivi ir stipriai neblaivi. Mane paėmė ir nufilmavo. Niekada negalvojau, kad tas įrašas atsisuks šitaip į mane“, – tada tv3.lt sakė R. Antonovienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų