REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmogus pasidalino žaviu vaizdo įrašu su savo hiperaktyviu kačiuku, kuris numestą daiktą atneša kaip šuo, rašoma dailystar.co.uk.

Žmogus pasidalino žaviu vaizdo įrašu su savo hiperaktyviu kačiuku, kuris numestą daiktą atneša kaip šuo, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Šis mielas vaizdo įrašas atsirado „Reddit“ naudotojo „@Walusqueegee“ paskyroje ir sužavėjo visus kačių mylėtojus – kai kurie jų teigia, kad ir jų augintiniai daro tą patį.

Šiame vaizdo įraše raina katytė žaidžia su žuvies formos žaisliuku, bando jį pačiupti iš šeimininko rankų. Kai šeimininkas žaislą numeta per kambarį, katytė puola jo atnešta, nagais spragsėdama per medines grindis. Tuomet laiminga katytė grįžta pas šeimininką įsikandusi žaisliuką ir numeta jį lyg prizą jam prie kojų.

„O, žiūrėk, kokia gera katytė.“ – sako šeimininkas, kai gudri katytė tuo tarpu murkia.

Katytė tuomet ima kniaukti, prašydama, kad šeimininkas ir vėl mestų žaislą, kol jis ir vėl pakyla į orą, o katytė antrą kartą puola jo atnešti. Ištikimas gyvūnas dar kartą sugrąžina šeimininkui žuvytę ir patenkintas murkia, žaidimui tęsiantis.

REKLAMA
REKLAMA

Šios katytės šeimininkas prie vaizdo įrašo rašė: „Išmokiau savo katytę žaisti „atnešk!“ Šį momentą komentuodamas kitas "Reddit“ naudotojas rašė: „Kol žaisi tu, žais ir katė.“ Kitas komentuotojas sakė: „Mano katė mane išmokė žaisti „Atnešk!“, kai dar buvo maža.“ Trečias gyvūnų mylėtojas rašė: „Katė rado su kuo sportuoti.“

„Tu per pavojingas, kad tave būtų galima palikti gyvą“ – rašė kitas žmogus, greičiausiai turėdamas omenyje, kad taip ištreniruoti katę yra labai sunku. Anksčiau vienas katės augintojas įrengė augintinio stebėjimo kamerą ir išsiaiškino, kur dingsta jo kojinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų