REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia likusios savaitės dienomis, perskaitę išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Sužinokite, kas jūsų laukia likusios savaitės dienomis, perskaitę išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Venera padovanos galimybę mėgautis taika ir ramybe namuose. Savo reikalų nepatikėkite niekam kitam, patys jais pasirūpinkite. Verta įsiklausyti į kritiką – tai būtų ženklas, jog nukrypote nuo tikslo. Pritrūkus pinigų, drąsiai galite kreiptis į vyresnius šeimos narius. Geras laikas supažindinti artimuosius su savo išrinktuoju, tačiau naujų pažinčių vargu ar galite tikėtis. Nebent kažkuris iš vyresnių šeimos narių jus su kuo nors supažindintų. Fizine savijauta skųstis neteks.

JAUTIS. Merkurijus atneš turtingą reikalų ir rūpesčių, bet pakankamai produktyvų laiką. Teks suderinti keletą skirtingų veiklų įvairiose gyvenimo srityse. Spręsis svarbūs klausimai, susiję su mokslo, biuro, verslo reikalais. Palanku dalyvauti derybose, atnaujinti techniką namuose ar darbe. Pasistenkite neužsisupti darbų karuselėje – juk pavasaris, sodai žydi tik dabar. Būsite patrauklūs aplinkiniams, todėl vienišiams nusimato poringas metas.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Venera žada suteikti galimybių pagaliau sutikti sielos draugą. Tie, kurie jau palaikote ilgalaikius santykius ar esate susituokę, turėtumėte būti atsargūs – pagundų daugėja, ir, jei nenorite prarasti partnerio, turėtumėte jų atsisakyti. Gerės ir jūsų finansinė padėtis. Galimi nauji kontraktai, padėsiantys tvirtą pagrindą ateičiai. Nepamirškite atidžiai patikrinti informacijos, gaunamos iš verslo partnerių ar rangovų. Problemų gali kelti nugara.

REKLAMA

VĖŽYS. Neptūno veikiamas, neramus ir stresinis, bet sėkmingas laikotarpis. Aplinkybės ne visada bus jūsų naudai, tačiau visgi išspręsite svarbius klausimus. Tikėtina, kad naujienų gausite iš toli, galimi susitikimai su žmonėmis, kurių likimas pastaruoju metu jus vargina. Tikėtini itin viliojantys pasiūlymai, taipogi pažintys, sulauksiančios romantiško tęsinio. Ieškokite galimybių tinkamai išnaudoti talentus arba paversti ilgalaikį pomėgį pajamų šaltiniu.

LIŪTAS. Jūsų ženklo valdovė Saulė skatins rimtai pagalvoti apie gyvenimo misiją. Kai kuriais klausimais demonstruosite ryžtingumą. Norėdami išvengti atsakomybės, sieksite perkelti ją ant kitų pečių. Kartais jums atrodys, kad nepaisant sunkaus darbo pasiekėte labai kuklių rezultatų. Arba, priešingai, manysite, kad esate verti daug daugiau, nei jums siūloma. Nepažįstamomis aplinkybėmis jausitės daug labiau pasitikintys savimi, nei įprastoje aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Merkurijus sako, kad dauguma klausimų išsispręstų pritaikius nestandartinį požiūrį. Verta paklausyti kitų žmonių patarimų: juk viena galva yra gerai, o dvi–dar geriau. Netrukus galėsite ne tik padidinti pajamas, bet ir protingai jas valdyti, išlaikydami reikiamą materialinės gerovės pusiausvyrą. Geriausiai jausis tyliai ir ramiai dirbantys namuose. Didelės pajamos laukia tų, kurie verčiasi prekyba ar teismų praktika.

SVARSTYKLĖS. Venera skatins bendrauti, puoštis, ieškoti malonumų. Bendravimas, suprantama, yra svarbus, bet verta atsiriboti nuo abejotinų asmenybių. Palaikysite šiltus ir nuoširdžius santykius su sielos draugu ir galbūt netgi gausite iš jo finansinės pagalbos. Jaudulį ir nerimą gali sukelti daugybė priežasčių, tačiau situacija daug palankesnė, nei gali atrodyti, ir tai tikrai pastebėsite, jei būsite pozityvūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Venera skatins lengvabūdiškas nuotaikas, o tai gali tapti nesusipratimų namuose ar darbe priežastimi. Galimos netikėtos pažintys, susitikimai su žmonėmis, visai nepanašiais į esančius jūsų bendravimo rate. Artimiausiems žmonėms būsite linkę kelti pernelyg didelius reikalavimus. Patartina nesigilinti į smulkmenas ir pasiruošti tam, kad kritikos sulauksite daugiau, nei įprasta. Įsiklausykite: karti tiesa geriau, nei saldus melas.

ŠAULYS. Merkurijus skatins daugiau bendrauti su vaikais, o šie bus imlesni jūsų patarimams. Lengvai eisis santykiai su priešinga lytimi, pokalbiai megsis pačiose netikėčiausiose vietose, tačiau tai anaiptol nereiškia, kad pažintis turės tęsinį. Jei turite antrąją pusę, metas pagalvoti apie santykių įteisinimą bent jau susižadant. Pinigai tai atsiras tarsi iš niekur, tai išnyks nežinia kur. Patartina vengti didelių fizinių krūvių: jūsų organizmas tam nėra nusiteikęs.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Merkurijus palankus verslo projektams ir klausimams, susijusiems su pinigais. Dalykinė uoslė nepaves, o ryšiai su partneriais padės pakilti į naujas viršukalnes.Galimi romantiški siurprizai, netikėtos dovanos ir malonus dėmesys, nors šito nesitikite. Jūsų išradingumas padės siekti tikslų ir leis vienu metu užsiimti keletu veiklų. Palepinkite namiškius – ne tik jie, bet ir jūs būsite maloniai nustebinti to rezultatais.

VANDENIS. Uranas skatins originalias ir galbūt šiek tiek utopiškas idėjas. Šiuo metu pakaks jas užsirašyti ir pernelyg nesigilinti – ateis laikas, kai jomis pasinaudosite. Būsite žavūs ir drąsūs, bet nepastovūs. Jus domins ne santykiai, o tiesiog flirtas. Šeimos žmonėms galimi du scenarijai: antro medaus mėnesio nuotaikos arba barniai ir nusivylimas vienas kitu. Būkite atsargūs investuodami ar skolindamiesi.

ŽUVYS. Marsoveikiami, būsite priversti nusileisti ant žemės ir pasirūpinti kasdiene duona. Realizuokite idėjas, kurių apstu jūsų galvoje – tai ne tik pastorins piniginę, bet ir suteiks prasmingų akimirkų. Kad išvengtumėte klaidų, būkite susikaupę ir atidūs. Pasinaudokite visa jus pasieksiančia informacija.Metas užsiimti namų reikalais, remontu, interjeru. Beje, palanku išbandyti save tarpininko ar mediatoriaus vaidmenyje – turėtų patikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų