REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad antradienis Zodiako ženklams žada neišdildomus įspūdžius. Žvaigždės rodo, kad ši diena kai kam gali būti išskirtinė.

Panašu, kad antradienis Zodiako ženklams žada neišdildomus įspūdžius. Žvaigždės rodo, kad ši diena kai kam gali būti išskirtinė.

REKLAMA

Avinas

Gero, lemtingo atsitiktinumo metas. Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

Tauras

Būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti gyvenimą tokį, kokį turite. Verta užsiimti sunkiais, nemaloniais, privalomais darbais namuose. Palanku tvarkyti paveldėjimo reikalus. Tinka nupirkti vertingos buitinės technikos namams.

Dvyniai

Geras metas tęsiasi: neskausmingai išspręsite net sudėtingiausias problemas savo veikloje bei asmeniniame gyvenime. Manoma, kad šiandien likimas apdovanoja pinigais, turtu tuos, kurie užsitarnavo.

Vėžys

Imkitės visų darbų, kuriuos jums užkraus vadovybė. Ne viskas bus sklandu, bet nepradėkite pavydėti ar skųstis likimu matydami, kaip kiti tuos pačius reikalus sutvarko kur kas lengviau, paprasčiau. Nesistenkite daug nuveikti, tačiau siekite viską daryti itin kokybiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ne viskas nuo jūsų priklausys, bet vis dėlto aplinkybės bus palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, antrosios pusės nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų ar konfidencialios pagalbos. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys kiti.

REKLAMA

Mergelė

Gera proga spręsti finansinius klausimus, rasite naują išeitį iš senos problemos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus.

Svarstyklės

Perspektyvus laikas, ypač žmonėms, kurie ką nors slepia ar nori sėkmingai, niekam nematant, sutvarkyti, jiems nusišypsos laimė. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos tylima, garsiai nesakoma.

Skorpionas

Sėkmingas laikas konfidencialiam pokalbiui su vadovu ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslo, nors gali stigti noro bei jėgų. Mažiau girkitės pasiekimais, nepasakokite žmonėms, su jūsų reikalais nesusijusiais, apie dalykinius ketinimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite pakeisti savo ateitį: dabar daug kas jūsų valioje. Pats laikas ką nors iš esmės keisti savo gyvenime, tik nepamirškite, ką nori iš jūsų išgirsti artimieji, mylimas žmogus. Diena puiki ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Ožiaragis

Nurimkite ir įsiklausykite į savo vidų, tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite situacijos, įvykių, nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime.

Vandenis

Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis, dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams, pamokymams bei išgirtai informacijai.

Žuvys

Dvilypis metas: inercija kliudys, tačiau impulsyvumas pavojingas. Vis dėlto mokėkite greitai persiorientuoti, kitaip galite prarasti gerą progą. Palankus metas sandoriams, spręsti finansines problemas. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų