REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Perspėja kelis Zodiako ženklus, kuriems derėtų pasisaugoti

Gegužės 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite labai aktyvūs emociškai, fiziškai ir protiškai. Galimas daiktas, seksis bendrauti ir kai kurie pokalbiai bus labai naudingi, informatyvūs. Stengsitės paįvairinti savo gyvenimą naujais atspalviais. Visgi skubėti nepatartina.

Tauras

Tai gali būti gera diena. Turėtų pajudėti reikalai, kurie buvo kiek įstrigę. Gali būti pripažinti, įvertinti jūsų ar artimų žmonių kūrybiniai projektai bei darbai.

Dvyniai

Norėsis megzti pažintis, bendrauti, įdomiai leisti laiką, keliauti. Darbai ir kiti reikalai seksis gana sklandžiai, jei patys sau netrukdysite, blaškydamiesi nuo vieno užsiėmimo prie kito, nuo vienų pašnekovų prie kitų.

Vėžys

Tapsite nesuvaldomi, jei tik padvelks nuotykiais, romantika, greitu pelnu ar kitokia nauda, publikos dėmesiu ir pan. Demonstruosite dosnumą vaikams, mylimiesiems, gerbėjams. Gali būti, netrukus paaiškės, kad ne visos išlaidos pasiteisina.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums seksis bendrauti su įvairaus amžiaus bei padėties žmonėmis. Galite gauti informacijos, susijusios su pajamų šaltiniu, investicijomis, kūrybinių projektų eiga ir perspektyvomis. Jūsų apsisprendimas turės įtakos materialinei sėkmei.

REKLAMA

Mergelė

Aplinkiniams atrodysite veiklūs, žavūs, paslaptingi. Galimas svarbus renginys.

Svarstyklės

Šiandien jums nepritrūks protingų argumentų bendraujant su kitaip galvojančiais asmenimis, verslo ar gyvenimo partneriais. Visgi neverta ginčytis.

Skorpionas

Ši diena vers galvoti apie permainas. Galbūt apsispręsite konkrečiam žingsniui verslo, politikos ar kitoje srityje, investuosite. Solidus pažįstamas gali duoti patarimą.

Šaulys

Tikėtina, kad šiandien bendrausite su nepažįstamais ar įžymiais asmenimis, užsieniečiais arba gausite žinių iš užsienio. Apmąstymų laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Stenkitės išnaudoti progas savo autoritetui kelti, raskite savyje jėgų atlikti ir užbaigti būtinus darbus. Jeigu rimtai ieškosite protingos išeities iš kai kurių savo problemų, sprendimą tikrai rasite.

Vandenis

Galite gauti neblogą žinią ar pasiūlymą, aptarti planuojamą kontraktą, projektą, įsigyti ilgalaikio naudojimo prekę.

Žuvys

Šiandien būsite lengvai suklaidinami, pasiduodantys svetimai įtakai. Domins įvairios paslaptys, menas, dvasinės praktikos. Iš kolegos, kaimyno galite išgirsti intriguojamų gandų. Tai, kas atrodė neįtikėtina, gali pasitvirtinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų