REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meilės, įvaizdžio ir asmeninių finansų planetos – Veneros judėjimas nuo 12 šio mėnesio dienos bus retrogradinis. Dėl to visos su ja susijusios temos bus tarsi po padidinamuoju stiklu. Ką daryti? Ieškoti savo vaidmens.

Meilės, įvaizdžio ir asmeninių finansų planetos – Veneros judėjimas nuo 12 šio mėnesio dienos bus retrogradinis. Dėl to visos su ja susijusios temos bus tarsi po padidinamuoju stiklu. Ką daryti? Ieškoti savo vaidmens.

REKLAMA

Retrogradinis planetų judėjimas visada yra gera proga viską peržiūrėti, permąstyti ir pervertinti. Ieškokite savo modelių šiose srityse – tai gali būti asmeniniai resursai, išvaizda ar jai teikiama svarba arba asmeniniai santykiai. Vienintelis dalykas, kurį galite sukontroliuoti, yra tai, kaip praleisite šį vaisingą apžvalgos metą.

Avinas

Galite padaryti viską ir nepriekaištingai, bet jei neatsižvelgsite į kitų žmonių poreikius ir jausmus, gali karčiai atsirūgti. Gerbkite kitus ir įskaičiuokite juos į savo planus, net jei tai jus sulėtins. Avinams patariama ką nors planuojat apmąstyti tai, kaip šie planai paveiks kitus. Šį mėnesį stenkitės gerai iškomunikuoti savo intencijas ir net būkite pasiruošę leistis į kompromisus – geriau lėčiau, bet grakščiau.

Jautis

Ilsėtis tada, kai to reikia, visai nėra savanaudiška. Greičiausiai šį mėnesį jausitės išsekę ir išvarginti streso, todėl geriausia dovana sau bus prioritetas pusiausvyrai. Esmė tame, kad norint tai pasiekti reikės iš tiesų gyventi šią akimirka ir pasidarius pertrauką iš tiesų leisti sau pailsėti, o kai dirbate, visas mintis apie tuos dalykus, kurių sukontroliuoti negalite, atidėti vėlesniam laikui. Kitaip tariant, siekite nusibrėžti sveikas ribas santykyje su pačiu savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Kai jaučiatės emociškai išsekę ir reikia susitaikyti su nusivylimais, nesunku padaryti ar pasakyti ką nors gerai visko neapgalvojus. Šią gegužę prieš imantis įvairių problemų sprendimo reikia pasirūpinti savo širdimi. Be to apsieiti niekaip nepavyks. Mokykitės išbūti su savo jausmais, ypač jei norisi nuo jų pabėgti. Vėliau šį mėnesį reikės priimti kai kuriuos sprendimus, o kuo labiau būsite susitelkę į šią akimirką, tuo geriau pasiseks.

REKLAMA

Vėžys

Šį mėnesį reikės tvarkyti su santykių problemomis, o tai gali jus paskatinti užimti gynybinę poziciją, kai tuo tarpu geriausia būtų likti atviriems. Šiuo laikotarpiu žmonės yra išsigandę, todėl daug kas užima gynybines pozicijas, bet šiuo laiku taip pat ir paprasti gerumo gestai turi didžiausią galią. Didelių iššūkių akivaizdoje sau ir kitiems suteikite pakankamai erdvės. Daugybė žmonių poelgių nėra asmeniški – jie tiesiog kovoja su savo pačių demonais. Net ir sudėtingose situacijose nepabijokite parodyti gerumo.

Liūtas

Riba tarp lyderystės ir bulizmo yra labai plonytė, ir Liūtams atėjo laikas ja rūpintis. Jei bandysite kitiems primesti savo valią, labai tikėtina, kad šį mėnesį atsidursite komplikuotoje situacijoje. Nors trumpuoju laikotarpiu gal ir gausite, ko norite, taip pat pasėsite nesantaikos sėklas ilgajam laikotarpiui. Jei galite, būkite dosnūs, komunikuokite savo požiūrį ir atidžiai klausykite, ką sako kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jeanetta Winterson rašė: „Žaidžiame, laimime, žaidžiame, pralaimime. Žaidžiame. Būtent žaidimui neįmanoma atsispirti. Žaidžiant bėga metai kartu su mūsų mylimais dalykais, ir tai, kuo rizikuojame, yra tai, ką vertiname.“ Savo instinktų pajutimui, susitaikymui su savo vertybėmis ir atitinkamam elgesiui visai nereikia žinoti, kas bus toliau. Dabar – labai rizikingas, bet taip pat ir labai daug potencialo turintis laikas. Ieškokite savo vertybių ir veikite pagal jas.

Svarstyklės

Baimė – įkyrus dalykas. Ji priverčia netinkamai elgtis, šalintis žmonių ir mąstyti ribotai, net jei paprastai esate atviri žmonės. Gerbkite savo jausmus, o ne paverskite juos liūdnomis istorijomis, kurių teisingumu patys save bandote įtikinti. Šį mėnesį tobulinkite savo požiūrį. Būtinai atkreipkite dėmesį į savo mintis bei jausmus ir pagalbos ieškokite iš patikimų šaltinių. Baimė gali suteikti naudingos informacijos, bet pirma ją reikia išmokti dekoduoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jums reikia išmokti paleisti. Kitos išeities nėra. Aplink stresą keliančius dalykus galite ratais vaikščioti kiek norite, bet tai nepadės jų išspręsti ar pakeisti savo požiūrio. Jums reikia surasti savo centrą. Sukaupkite vidinius savo išteklius ir prioritetą teikite jiems, sutelkdami į juos visą savo dėmesį ir energiją. Tuomet bus daug lengviau ieškoti pagalbos ir išorinių išteklių, arba šiuos dalykus teikti kitiems. Veiksmas – geriausias vaistas nuo nerimo.

Šaulys

Šis mėnuo – vaisingas laikas atrasti naujų būdų gyvenimui ir santykiams. Kiek įmanoma, susitelkite į širdžiai artimiausius ryšius. Ne visada svarbu būti teisiam – kartais svarbiau būti geram. Todėl rinkitės, kurias kovas reikia kovoti, ir į ką reikia sutelkti dėmesį, kad jūsų pastangos būtų sutelktos į tai, kaip iš pereinamojo laikotarpio gauti daugiausia naudos ir į tai, kaip būti geriausia savo versija. Leiskitės motyvuojamas didelių ir mažų gerumo apraiškų.

REKLAMA

Ožiaragis

Žiūrėti tiesiai į akis – tai nereiškia būti laisvam nuo nepasitikėjimo savimi ar sumišusių emocijų. Tai tiesiog reiškia, kad net ir taip jausdamiesi jūs elgiatės kaip galite geriausiai. Ieškokite tokių būdų gyventi savo gyvenimą ir būti pasaulyje, kurie atspindėtų jūsų vertybes, poreikius ir tai, ką tikrai manote esant reikalinga nuveikti. Dabar tikrai nereikia nusivaryti nuo kojų ar pasiduoti. Pasiduokite įkvėpimui ir darykite tai, ką galite.

Vandenis

Ieškokite savo sparnų. Šį mėnesį esate pasiruošę skristi, iš dalies todėl, kad esate kūrybingas ir inovatyvus žmogus, o tai – du dalykai, kurių pasauliui šiuo metu labai reikia. Raskite tokių būdų veikti pasaulyje, kurie tiek asmenine, tiek profesine prasme leistų jums būti labai reikalingų sprendimų dalimi. Gali būti, kad užklups mintys „o kas, jei...“ ir kiti neramumai, bet nekreipkite į juos per daug dėmesio. Darykite tai, ką galite padaryti šiandien.

REKLAMA

Žuvys

Šiuo metu pasaulis yra nenuspėjamoje būsenoje – bet ar iš tiesų taip nebuvo visada? Neleiskite, kad jūsų baimės jus įtikintų, jog atėjo pasaulio pabaiga. Taip nėra! Situacija gal ir yra nelengva, bet visada galime rinktis ir šiuo laikotarpiu visi pamatėme, kad visada yra potencialo netikėtiems dalykams. Gyvenkite su patikimi informacija apie tai, kas vyksta, bet ir su įkvėpimo kupina perspektyva apie tai, kas gali vykti. Kitaip tariant, pirmenybę teikite subalansuotam požiūriui į subalansuotą gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų