Minkštučiai kotletai pagal Neringą: „Gaminu tik šitaip“

Jeigu nusprendėte palepinti šeimą skaniais kotletais, šie puikiai tiks. Pasak tinklaraštininkės Neringos, atradusi šį receptą moteris kotletus gamina tik šitaip.

Kotletai pagal Neringą (nuotr. worldrecipes.eu. )

Ingredientai:  malta kiauliena: 500 gramų; kiaušiniai: 1; mėgstami prieskoniai; druska: pagal skonį; batonas: 110 gramų; mineralinis vanduo: 120 mililitrų (naudojo „Vytautą“); aliejus (kepimui). 

Padažui reikės 350 mililitrų mineralinio vandens ir 120 gramų grietinės.

Recepto paruošimas:

Iš pradžių batoną užpilkite su mineraliniu, išmirkykite bei sutrinkite. Sumaišykite su malta kiauliena, kiaušiniu, prieskoniais bei druska.

Tuomet formuokite kotletus bei apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

Apkepusius užpilkite mineraliniu sumaišytu su grietine bei troškinkite ant nedidelės ugnies maždaug 15 minučių. Patiekite ir skanaukite!

Šaltinis: Worldrecipe.eu


Rašyti komentarą...
V
Vytas
2020-04-29 21:00:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
Sovietinis, bet geras
Atsakyti
-6

s
sveikiau
2020-04-29 12:14:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
mėsą maišyti su tarkuotu kopūstu ar tarkuotomis morkomis negu su batonu,čia sovietinis išmislas batoną į kotletus dėti
Atsakyti
-19

S
Skaitytoja
2020-04-30 09:29:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aš tai dedu manų,tarkuoju žalią bulvę ir vietoj batono dedu grietinę dažniausiai.Skaniai gaunasi.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (10)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų