REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Dėmesys dažnai kryps paprastų dalykų link, sėkmė dažnai lydės tuos, kurie ieškos galimybių gauti daugiau praktinės, taip pat piniginės naudos. Šalia ūkinių reikalų gali būti nemažai smagaus bendravimo su draugais ar artimais giminaičiais.

Jautis. Būsite energingi, veiklūs, linkę bendrauti ir greitai tvarkyti dalykinius reikalus, kurių gali būti ne taip jau mažai. Palankus metas tiems, kurių veikla susijusi su informacija, žiniomis. Savaitės viduryje jūsų kantrybę ir nuoseklumą gali išbandyti kitų žmonių aistros ir emocijos.

Dvyniai. Darbe darbo ne per daugiausia (iš tiesų rimtas darbymetis visai ne už kalnų), tad galima bus susitelkti į tai, kas gražu, smagu, tai, kas galėtų papuošti ir jus, ir artimiausią aplinką – visa tai daryti seksis kuo puikiausiai. Puikus metas ir tiems, kurie puoselėja jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe tikėtini įprasti darbai, o namie – įprasta tvarka, kuria galbūt kiek smarkiau rūpintis reikės dar savaitės pradžioje. Vėliau gali sekti žiupsnis smagių, malonių dalykų, o savaitės pabaiga primins apie asmenines pareigas. Artimi draugai apie save priminti gali bet kada.

REKLAMA

Liūtas. Atrodo, nestigs darbo darbe, profesijos srityje. Palankus metas imtis visko iš eilės, prisiminti viską, kas buvo atidėta ar praleista. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Taip ir slinks dienos, kol ateis labai smagus ir kūrybiškas savaitgalis.

Mergelė. Nuotaika bus išties nebloga, žvalumo irgi nestigs, bet tikriausiai tiek kol kas ir galima pasakyti – darbe darbymetis prasidės gana greitai, bet dar ne dabar, asmeniniai reikalai irgi laukia savo eilės. Savaitės pradžia gali atnešti šiek tiek pinigų, pabaiga – veiklos namie.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali susidaryti įspūdis, kad nėra ką veikti – darbe vyraus „taupymo“ režimas, o namie – jėgas tausojanti tvarka. Palankus metas sportinio tipo pramogoms – matyt, dažniau išeisite pasivaikščioti. Šiokios tokios finansinės naudos galima tikėtis savaitės viduryje.

Skorpionas.  Darbai darbe varginti neturėtų – čia viskas vyks ramiai ir paprastai. Tačiau džiuginti žada asmeniniai santykiai ir dalykiniai ryšiai – iš išorės ateinantys signalai, informacija, žios gali būti ir įdomios, ir naudingos. Palankus metas svarbiems darbams namie eina į pabaigą.

Šaulys. Kasdieniai darbai, įsipareigojimai, visokie rūpestėliai plauks gana plačiu srautu ir jums teks imtis visko iš eilės. Geroji žinia ta, kad produktyvumas bus didelis ir nuveikti pavyks daug. Palankus metas rūpintis sveikatos reikalais ir puoselėti asmeninius santykius su svarbiais jums žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Kam darbai, o kam džiaugsmai – smagių, malonių dalykų dabar tikrai nestigs, beliks tik jais pasinaudoti. Asmeninis kūrybiškumas džiugins ne tiktai esančius šalia, bet ir jus pačius. Tęsiasi palankus metas energingai rūpintis piniginiais reikalais, bet jis jau eina į pabaigą.

Vandenis. Vis dar būsite labai veiklūs, energingi, puikios sportinės formos. Kaip ir iki šiol, jėgų perteklių teks išnaudoti daugiau judant, tikriausiai atviram ore. Geras metas rūpintis namais, šeimos reikalais, bet ir asmeninis kūrybiškumas, o galbūt ir jausmai neliks užmiršti.

Žuvys. Dabar daug bendrausite, palankus metas mokytis. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija, taip pat tuos kurie stengiasi, kad namie būtų dar jaukiau ir dar gražiau. Bet visa tai - tarsi vaikščiojimas gerai žinomais takais. Jėgų ir nusiteikimo praminti naujus sulauksite netrukus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų