REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
„La maistas“ rekomenduoja pasigaminti šiuos patiekalus (nuotr. Organizatorių)

Įprasčiausias mums karvės ar ožkos pienas, bei iš jų gaminami produktai – varškė, sūris, bet yra ir daugybė kitokių pieno produktų alternatyvų. Taigi, praėjusio sekmadienio TV3 laidoje „La Maistas“, šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Gintautė Kuraitė pademonstravo, ką gardaus pasigaminti iš pieno produktų, bei kuo juos galima pakeisti. Išbandykite naujus produktus, naujus skonius ir jūs!

10

Įprasčiausias mums karvės ar ožkos pienas, bei iš jų gaminami produktai – varškė, sūris, bet yra ir daugybė kitokių pieno produktų alternatyvų. Taigi, praėjusio sekmadienio TV3 laidoje „La Maistas“, šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Gintautė Kuraitė pademonstravo, ką gardaus pasigaminti iš pieno produktų, bei kuo juos galima pakeisti. Išbandykite naujus produktus, naujus skonius ir jūs!

REKLAMA

Laidos viešnia  Gintautė Kuraitė – veganiškos mitybos propaguotoja ir restorano „RoseHip“ įkūrėja. „Veganizmu susidomėjau prieš kokius 6-7 metus, o mėsos nevalgau 17 metų, palaipsniui atsisakiau ir kitų gyvūninės kilmės produktų“, – apie save pasakojo Gintautė.

Sumuštinukai su silke ir avokado užtepėle

Greita idėja užkandžiams ar lengviems pietums - sumuštinukai su silke ir puikaus skonio avokado užtepėle.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Vylius,  žiūrėkite vaizdo įraše

Naminis migdolų pienas

Migdolų pieną galima pagaminti namuose nesudėtingai ir greitai, o ir sunkiai randamų produktų taip pat nereikia.

Receptą, ką pagamino Gintautė, žiūrėkite vaizdo įraše

Grietinės ir žalumynų padažas salotoms

Gaivus, sodraus skonio žalumynų padažas, kuriuo labai skanu gardinti įvairias salotas.

Receptą, ką pagamino Tomas,  žiūrėkite vaizdo įraše

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų