REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, ką jums ateinančią savaitę žada žvaigždės? Pateikiame jums naujausias astrologo Naglio Šulijos prognozes. 

Trokštate sužinoti, ką jums ateinančią savaitę žada žvaigždės? Pateikiame jums naujausias astrologo Naglio Šulijos prognozes. 

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs, tad su visomis dabar tenkančiomis užduotimis susitvarkysite greitai, kūrybiškai ir net šiek tiek linksmai. Po savaitgalio jūsų dalykinis aktyvumas dar padidės. Pabendrauti su draugais, kiek sąlygos leidžia, noro irgi nestigs.

Jautis. Savaitės pradžia gali būti įtempta – aplinkybės profesijos srityje gali pareikalauti veiksmų, tačiau gali pritrūkti atsargumo, tad saugumo technikos paisyti daugiau nei patartina. Tačiau šią savaitę sėkmė lydės tvarkant piniginius, turtinius reikalus.

Dvyniai. Būsite nusiteikę šiek tiek nerūpestingai, linkę, kiek aplinkybės leidžia, pasimėgauti smagiais, maloniais dalykais. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Darbe, profesijos srityje bus nedidelių darbų, bet metas palanesnis juos užbaigti, o ne pradėti naujus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Atrodo, bus veiklos darbe, profesijos srityje, tiktai vyraus įprasti darbai, gerai pažįstami reikalai, kuriuos bus galimą tęsti per daug nepavargstant. Visa kita – smulkmenos ir detalės: šiek tiek veiklos namie, šiek tiek reikalų, susijusių su sveikata.

REKLAMA

Liūtas. Vidinė būsena bus guvi, nuotaika puiki, bet, atrodo, tik tiek ir galima pasakyti. Tiesa, savaitės pradžioje galimos ir staigmenos, kai reikės atskirti, ar su jūsų darbu susiję pokyčiai yra jūsų, ar kieno nors kito problema. Apdairumas, santūrumas tuo metu labai pravers.

Mergelė. Darbe gali būti ne tiek darbo, kiek kažkokių smagių, malonių smulkmenų, tačiau jeigu darbas susijęs su grožio, patogumų kūrimu, galima tikėtis įkvėpimo ir sėkmės. Palankus metas aiškintis, spręsti teisinius reikalus, jeigu reikia – taikytis, ieškoti sprendimo, priimtino visiems.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Darbe darbo, (jeigu jis apskritai bus) ne per daugiausia, namie viskas irgi savo vietose, o vidinė būsena dažnai bus tokia, kokia būna per atostogas. Visgi visai užmigti nepavyks – dabar labai palankus metas puoselėti dalykinius santykius su svarbiais jums asmenimis ir nebus keista, jeigu jie peraugs į asmeninius.

Skorpionas. Dėmesys labai natūraliai nukryps namų, šeimos, giminės reikalų link, čia veiksite greitai ir išradingai. Tačiau reikės ir apdairumo, ypač savaitės pradžioje, kai gali būti nesutarimų. Kasdieniai darbai, visokie įsipareigojimai taip pat primins apie save.

Šaulys. Nepaisant to, kad aplinkui daug rūpesčių ir nerimo, jums patiems viskas neatrodys taip baisiai, maža to, atsiras vietos kūrybai ir priežasčių gerai nuotaikai. Žinoma, nemažai dėmesio pareikalaus ir namai bei šeimos reikalai. Maloniai nudžiuginti gali ir kai kurie asmeniniai santykiai ar ryšiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Žinoma, dabar bus svarbūs namai, šeimos reikalai, čia veiksite labai kūrybiškai. Atrodo, nebus pamiršti ir piniginiai reikalai, kurie gali atnešti tam tikros naudos. Be to, liks laiko ir gerai apsidairyti aplink, pasikalbėti, gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija.

Vandenis. Gresia energijos antplūdis ir kai kada bus neaišku, kur tą energiją dėti. Dėl to gali kilti nesklandumų ir rūpesčių savaitės pradžioje, tikėtina, namie, šeimoje. Kita vertus būsite kūrybiški, priežastį atsiskleisti gali turėti ir jausmai. Be to, visuomet rasite laiko draugų mintims.

Žuvys. Bus lengva (kiek tai įmanoma šiomis aplinkybėmis) bendrauti, mokytis, ieškoti reikalingų žinių ir net tvarkyti dalykinius reikalus. Dalis jų gali būti piniginiai, turtiniai – atrodo, čia lydės tam tikra sėkmė. Be to, dabar bus lengva namus daryti gražesnius, o šeimos narius – laimingesnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų