REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Išbandžiau ir aš kepsnius piene. Pasirodo, namiškiams tai jokia naujovė, bet aš gaminau ir ragavau pirmąkart. Mėsytė gavosi labai minkšta, bet jeigu dar pamarinuosite, tai tikrai tirps burnoje“, – sako tinklaraštininkė Viktorija.

„Išbandžiau ir aš kepsnius piene. Pasirodo, namiškiams tai jokia naujovė, bet aš gaminau ir ragavau pirmąkart. Mėsytė gavosi labai minkšta, bet jeigu dar pamarinuosite, tai tikrai tirps burnoje“, – sako tinklaraštininkė Viktorija.

REKLAMA

Reikės: 8vnt. sprandinės kepsniukų; 3 svogūnų; 1 paprikos; 0.5l pieno (kuo riebesnio); 150g fermentinio sūrio; majonezo; pipirų, druskos.

GAMINIMAS

Kepsniukus išdėliojame kepimo skardoje ir apibarstę druska ir pipirais įtriname. Tada aptepame majonezu.

Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, o papriką – trumpais šiaudeliais. Daržoves paskirstome ant kepsniukų ir užpilame pienu. Dedame į įkaitintą 180° orkaitę ir kepame 50min.

Tada dar apibarstome sūriu ir kepame, kol išsilydo. Skanaus!

Šaltinis: Viktorijos virtuvė 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų