REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės, perskaitę šios savaitės horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės, perskaitę šios savaitės horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Marsas padės išlaikyti profesinę sėkmę ir karjerą. Nepaisant sunkumų, kurių beveik neįmanoma išvengti, sugebėsite sulaukti sėkmės reikaluose, kuriems reikia ryžtingumo, atkaklumo ir operatyvumo. Todėl ir jūsų fizinis aktyvumas greičiausiai bus susietas būtent su viešais renginiais – tai gali būti koks nors sporto renginys ar bendrijos rūpesčiai. Būsite ryžtingi ir norėsite laimėti, ir tai padės pasirodyti iš geriausios pusės. Turėtumėte bijoti peršalimo ligų, todėl, išvažiuodami į gamtą, nepamirškite apsirengti šilčiau.

JAUTIS. Dėl Marso padėties turėtumėte būti ypač atsargūs. Padidėja tikimybė susitaikyti su netikrais, meluoti linkusiais draugais, pasitikint tuo, dėl kurio galite prisidaryti didelių nemalonumų. Arba galite įsitraukti į projektą, per daug nutolusį nuo realybės, ir tiesiog švaistysite laiką ir pinigus tam, kad gautumėte šiek tiek meilės. Norėsite išbandyti savo sugebėjimus, stengdamiesi pasiekti kuo geresnių rezultatų sporte, kuriuo užsiimate. Atsikratykite žalingų įpročių ir keiskite mitybą.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Marsui veikiant, vedę arba turintys ilgalaikius santykius, gali pradėti juos vertinti. Norėsite praleisti daugiau laiko vienatvėje, vieni su savimi, ir tai gali sukelti konfliktų šeimoje. Galbūt kas nors iš artimųjų ar draugų paprašys iš jūsų pasiskolinti tam tikrą sumą – dabar tai suteikti galitebe jokios baimės. Norėsite užsiimti bet kokia fizine veikla, galinčianuraminti nervus, pavyzdžiui, važinėti gatvėmis ir pan. Būkite atsargūs, nes dėl per didelio streso galite lengvai pakenkti savo sveikatai.

REKLAMA

VĖŽYS. Marsas darbingas –galite tikėtisįplaukų iš bendro verslo ar kolektyvinio projekto, kuriame dalyvavote. Naujos finansinės operacijos gali būti sėkmingos, jei naudojate ne savo, o pasiskolintus pinigus. Būsite aktyvūs šeimos reikaluose, gali tekti padėti sutuoktiniui atlikti tam tikrą fizinį darbą. Naujos sporto šakos vystymas prisidės prie jūsų sveikatos stiprinimo. Reikėtų vengti streso, tuomet rasite originalų būdą susidoroti su profesiniais sunkumais ir maloniai nustebinsite vadovybę.

LIŪTAS. Marsas skatins užsiimti bet kokia sporto šaka – tikrai pasieksite gerų rezultatų. Reikia atidžiai pasidomėti savo sveikata, galbūt pasigydyti, atlikti masažo ar kineziterapijos pratimų kursą. Jei ilgai galvojote atsikratyti žalingų įpročių, pavyzdžiui, mesti rūkyti, dabar tai bus ypač lengva. Palankus laikas verslui. Jūs labai gerai sprendžiate nestandartines užduotis, noriai eksperimentuojate, nebijote rizikuoti, naudojate originalius metodus.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Marsas byloja, kad dabar fizinė veikla jums bus naudinga, jei teiks malonumą. Jei ką nors darysite per jėgą, geriau to nedaryti–vis tiek nepasieksite norimo rezultato. Bus galimybė pabendrauti su neįprastais žmonėmis, iš kurių daug ko išmoksite, aptarti naujas idėjas su patikimais sąjungininkais ir nuspręsti dėl profesinių ateities planų. Galimos grynųjų pinigų įplaukos, pelningos operacijos. Tikėtinos neplanuotos išvykos, galinčios ne tik sukelti teigiamų emocijų, bet ir virsti svaiginančiais romantiškais nuotykiais.

SVARSTYKLĖS. Marsas ragins įdėti daug pastangų,norint įsirengti namus – atlikti remontą, kokį nors pertvarkymą. Kontaktus su vyresniais šeimos nariais patartina sumažinti iki minimumo: jūsų noras diktuoti savo valią gali sukelti abipusį įžeidimą. Nebus lengva susikaupti darbui: visą laiką rasite įdomesnių dalykų. Galimi nedideli finansiniai nuostoliai, nesėkmingi pirkimai. Tikėtina, kad gausite svarbių naujienų apie jums brangų šeimos narį. Bus priežasčių nerimauti, tačiau vėliau suprasite situaciją ir nusiraminsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Marso veikiami, galite būti ypač nekantrūs – sportuodami norėsite pasiekti greitų rezultatų. Padidės rizika susižeisti rankas. Bus daug darbų ir rūpesčių, kai kurie ženklo atstovai turės išspręsti kitų žmonių problemas, ištaisyti kitų padarytas klaidas. Galimi finansiniai nuostoliai, nesėkmingi sandoriai. Visais klausimais, susijusiais su pinigais ir turtu, būkite ypač atsargūs ir nepriimkite skubotų sprendimų. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip vystosi jūsų santykiai.

ŠAULYS. Marsas perspėja, kad dabar turėtumėte vengti persivalgymo – sėslus gyvenimo būdas ir sunkus maistas greitai pridės papildomų kilogramų, kurių atsikratyti nebus lengva. Elkitės ryžtingai ir greitai: tokiu atveju galite pasiekti didžiulės sėkmės, sustiprinti savo profesinę padėtį ir pakeisti ką nors į gerąją pusę asmeniniuose santykiuose. Svarbias problemas galite aptarti su draugais ir bendraminčiais –jie palaikys, gausite patarimų ir pagalbos. Gali būti priimami svarbūs sprendimai dėl darbo ir finansų.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Marsas pagelbės norintiems pasigerinti išvaizdą –dabar pradėję reguliariai mankštintis ir laikytis tinkamos dietos, vasarop pamatysite rezultatus. Tačiau stresas ir nuolatinis nuovargis gali neigiamai paveikti ne tik jūsų išvaizdą, bet ir sveikatą. Jūsų laukia daugybė užduočių, reikalaujančių susikaupimo, tikslumo, dėmesio detalėms. Stenkitės nesijaudinti dėl smulkmenų. Turėsite prisiminti kai kurias senas problemas. Nors ne iš karto, bet rasite jų sprendimą. Jūsų artimieji džiaugsis maloniais netikėtumais.

VANDENIS. Marsas sako, kad fiziniai užsiėmimai padės sustiprinti kūną. Kad ir kas nutiktų, laikykitės sveiko proto ir nepasiduokite provokacijoms. Dabar daug priklauso nuo jūsų sugebėjimo likti ramiam dviprasmiškose situacijose, priimti pagrįstus sprendimus, neskubėti. Venkite emocijų, apsvarstykite kiekvieną rimtą žingsnį. Galimos neplanuotos išlaidos, nesėkmingi pirkiniai. Atsiras įdomių verslo idėjų, kurias netrukus bus galima įgyvendinti. Verta įsiklausyti į senų, patikimų draugų patarimus.

ŽUVYS. Marsas negailės fizinės energijos, tačiau daugelis tiesiog nustositesportuoti. Priežastis bus tingumas ir galbūt nusivylimas tuo, kad norint pasiekti norimų rezultatų, reikia laiko ir atkaklumo. To išvengsite sportuodami su draugu. Palankus laikas pirkiniams – jie džiugins ilgai. Tinkamas laikas deryboms ir susitikimams su jums svarbiais žmonėmis. Galima sėkmė darbe– pasiekimus pastebės net tie, kurie anksčiau jus vertino kritiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų