REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Mintys labiausiai suksis apie meilės objektą ir vaikus. Jeigu užsimezgęs romanas,dabar galimi rimti nemalonumai. Saugokitės provokacijų.

Avinas Mintys labiausiai suksis apie meilės objektą ir vaikus. Jeigu užsimezgęs romanas,dabar galimi rimti nemalonumai. Saugokitės provokacijų.

REKLAMA

Jautis Nenuobodi diena, tačiau ji gali atnešti šiokių tokių pavojų. Galite susižavėti žmogumi, turinčiu slaptų savanaudiškų kėslų. Tikėtinas tam tikras praradimas. Saugokitės apsinuodijimo ir vagysčių.

Dvyniai Diena bus gana prieštaringa. Regis, jus dėl kažko grauš sąžinė. Jeigu pakenkėte kitam asmeniui, pasistenkite rasti savyje jėgų atgailai. Galbūt ką nors slaugote ar patys sergate ir negalite pasikliauti partneriu, sulaukti jo palaikymo.

Vėžys Nelengva diena. Dalykiniai arba asmeniniai santykiai gali tapti skauduliu, dėl kurio jums nieko nebesinorės. Pravartu atvirai pasikalbėti su artimu žmogumi, kuriuo pasitikite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Prieštaringa diena. Išaugs apetitas pinigams ir seksui. Galbūt pasiduosite pagundai elgtis nelabai moraliai, kad pasipelnytumėte ar patirtumėte malonumą. Dėl šiandienės avantiūros netrukus galite pasigailėti.

REKLAMA

Mergelė Šiandien būsite linkę klysti arba klaidinti kitus. Tikriausiai nenumatysite savo elgesio ir veiklos pasekmių. Išbandymą gali patirti meilės ryšys, dalykinė situacija ar kt.

Svarstyklės Šiandien būsite linkę demonstruoti drąsą, ambicijas, netgi įžūlumą, bet kokia kaina siekdami prieš kažką laimėti. Konkurentų ir oponentų tuo neišgąsdinsite, o pakenkti savo reputacijai ar net sveikatai tikrai galite.

Skorpionas Tikriausiai jums stigs apdairumo ir diplomatijos bendraujant su aplinkiniais. Galite susidurti su nepatikimais tarpininkais, patirti abejotinus gundymus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nepaisant jūsų pasyvumo, nerodomo noro bendrauti, jums nestigs aplinkinių bei kolegų dėmesio. Tikėtini paslėpti motyvai, kurių dabar nesuprasite. Saugokite jums patikėtas paslaptis bei materialines vertybes.

Ožiaragis Diena bus gana chaotiška. Pasimetę šurmulyje, lėčiau mąstysite ir spręsite. Regis, sulauksite priekaištų dėl vilkinimo, materialinės nuosavybės netausojimo. Pasisaugokite vagių, sukčių ir patys nesukčiaukite.

Vandenis Šiandien dėl meilės, vaikų arba sveikatos jausite nerimą. Galimas daiktas, kils pagunda kitų sąskaita pasipelnyti, atsiras neplanuotų išlaidų arba patirsite finansinį nuostolį.

Žuvys Nerami diena. Profesiniai interesai persipins su privačiais. Tai gali apsunkinti padėtį, jeigu jau ir taip esate kritikuojami. Atsakingai kalbėkite, jei teiksite interviu arba viešai pasisakysite. Būkite pasirengę provokaciniams klausimams.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų