REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mama buvo apšaukta artimųjų po to, kai ši be tėčio žinios nuvedė dukrą lūpų putlinimui, rašo mirror.co.uk.

Mama buvo apšaukta artimųjų po to, kai ši be tėčio žinios nuvedė dukrą lūpų putlinimui, rašo mirror.co.uk.

REKLAMA

Moteris sako, kad daugelis žmonių pyksta dėl šio poelgio, tačiau ji sakosi tik norėjusi išpildyti dukros svajonę, nes ji savo lūpomis buvo nepatenkinta nuo tada, kai jai buvo vos 10 metų.

Mama apibūdina savo vaiko lūpas kaip turinčias „puikią formą, tačiau plonas“. Šį bruožą, jos teigimu, dukra paveldėjo iš savo tėčio, ir sako, kad ji dėl to patyrė patyčias.

Dukra dažnai dėl to ašarodavo ir visada jautėsi blogai dėl savo išvaizdos.

Mergaitė gyvena su savo tėčiu arba motina, tačiau mama, kuriai tenka daug keliauti dėl darbo, sako, kad tėtis su dukra yra pratę likti vieni namuose net ir kelioms savaitėms.

Neseniai dukra, kuriai dabar yra 17 metų, prisipažino mamai, kad dvejus metus taupė pinigus lūpų injekcijai ir turi sutaupiusi jau nemažą sumą.

REKLAMA
REKLAMA

Mama rašė „Su dukra nuoširdžiai pasikalbėjome ir aš nusprendžiau sumokėti už tai, kad jai procedūrą atliktų geras specialistas. Aš pasirašiau sutikimo formas ir mes tai padarėme. Ji labai džiaugiasi tuo. Lūpų injekcija tikrai pakeitė jos veidą.

REKLAMA

Kai atėjo laikas vėl išvykti į darbą, aš ją nuvežiau pas tėvą. Tai šokiravo jį. Jis pradėjo šaukti ant mūsų, kad mes subjaurojome jos veidą. Aš jo atsiprašiau, kad nepasitariau su juo, tačiau tai įvyko todėl, kad žinojau, kad jis nepritars. Tai buvo kažkas, ko ji seniai norėjo. Jis tvirtina, kad ji yra vaikas ir nežino, ko ji nori “.

Pasklidus žiniai tarp giminių, jie buvo šokiruoti, kad mama nuvedė dukrą operacijai, o tėtis buvo paragintas apriboti laiką, kurį joms leidžiama praleisti kartu. Tačiau mama laikėsi įsitikinimo, kad dukra vis tiek tai būtų padariusi sulaukusi pilnametystės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų