REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Struktūruotasis Saturnas kovo 21 dieną įeis į Vandenio ženklą pirmą kartą per 27–erius metus, o tai atneš galingą tolesnių šių metų įvykių preliudiją, kai Karmos valdovas galutinai įsitvirtins Vandenio ženkle.

Struktūruotasis Saturnas kovo 21 dieną įeis į Vandenio ženklą pirmą kartą per 27–erius metus, o tai atneš galingą tolesnių šių metų įvykių preliudiją, kai Karmos valdovas galutinai įsitvirtins Vandenio ženkle.

REKLAMA

Saturnas pereis į Vandenį, bet vėliau, gegužės mėnesį, jis atsitrauks, ir liepos 1 dieną grįš į Ožiaragio ženklą. Todėl Vandenyje jis galutinai neįsitvirtins iki pat gruodžio 17 dienos. Štai trys ženklai, kuriems ateinančios dienos bus ypač palankios:

Avinas: Švenčiate savo magiškąją Saulės revoliuciją

Pavasario lygiadienis visiems yra gyvybiškai reikalingas išsilaisvinimo laikas. Tavo gimtadienis žymi naujo metų laiko pradžią – tai vilties, džiaugsmo ir šilumos dovana po ilgo ir sunkaus žiemos laikotarpio. Tai – puiki proga viską pradėti iš naujo.

Jei nori pradėti naujus darbus, šio mėnesio jaunatis skirta būtent tam. Venera Jaučio ženkle įžiebs naują ugnį tavo antriesiems namas, kuriuose – malonumų ieškojimas, pinigai, vertybės ir nauji malonūs pojūčiai. Tai privers pro padidinamąjį stiklą pasižiūrėti į savo saugumo jausmą.  Tačiau susijungimas su Uranu gali įnešti ir netikėto chaoso, todėl neprarask budrumo.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis: Mėgaujatės saldžiu ir ilgai lauktu poilsiu

Venera tavo ženklo valdovė, kuriai neįmanoma atsispirti, šį mėnesį grįžta namo, todėl Jaučių laukia daug gerų dalykų. Nors įelektrintas Veneros ir Urano susijungimas gali atnešti ir netikėtumų, ypač susijusių su vertybinėmis nuostatomis, santykiais ir saugumo pojūčių.

REKLAMA

Bet nesijaudink – Uranas pro tavo ženklą juda jau kurį laiką, todėl neatneš nieko, prie ko negalėtum priprasti. Tiesa ta, kad Uranas būtent tai ir stengiasi padaryti – išlaisvinti tave nuo tų dalykų, kurių tau nebereikia, ir padėti tau susijungti su aukštesniuoju protu.

Atsitraukiantis Merkurijus šį mėnesį pasieks tavo karjeros sektorių, todėl du, o geriausia – tris kartus pertikrink savo atliekamus darbus. Šioje srityje tau tikrai bręsta kažkas naujo, todėl svarbiausia išlikti atviram.

Ožiaragis: Pradedate įžvelgti šviesiąją pusę

Ar jauti, kaip palengvėjo, Ožiaragi? Tavo ženklą valdanti rimtoji Saturno planeta šį mėnesį leidžia tau atsipalaiduoti ir pereina į maištingąjį Vandenį, pakeliui iki gegužės mėnesio pereidama tavo antruosius pajamų, vertybių ir savivertės namus.

REKLAMA
REKLAMA

Tai reikėtų suprasti kaip visatos tau atvertas duris. Bet taip pat svarbu nepamiršti daryti viso to, ką išmokai per pastaruosius keletą metų, ypač todėl, kad po kelių mėnesių Saturnas apsisuks 360 laipsnių kampu.

Venera įeis į jausmingąjį Jautį ir į tavo išraiškinguosius penktuosius meilės, romantikos ir kūrybingumo namus, o tai reiškia, kad anksčiau ar vėliau grįš ir tavo šarmas. Esi vienišas? Artimiausioje tavo horoskopo dalyje įvyks įelektrintas Veneros ir Urano susitikimas, o tai gali įžiebti netikėtą romaną arba net tapti kūrybinio įkvėpimo šaltiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų