REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praleisdami ateinančias dienas namuose, sužinokite, ką jums šią savaitę žada žvaigždės. 

Praleisdami ateinančias dienas namuose, sužinokite, ką jums šią savaitę žada žvaigždės. 

REKLAMA

AVINAS. Merkurijui vėl judant tiesiai, labiau patiks bendrauti su tais, kurie dalijasi panašiomis mintimis, nesvarbu, ar tai liečia verslą, karjerą, ar bendrą pasaulio požiūrį. Galbūt panorėsite įstoti į kokią nors bendruomenę ar atidaryti bendrą įmonę su draugais. Ypač naudinga plėsti ryšius internete, todėl galite sukurti tinklaraštį, jame dalintis mintimis ir idėjomis, bendrauti su pasekėjais. Arba aktyviai susirašinėti viename iš socialinių tinklų.

JAUTIS. Merkurijus skatins išsakyti originalias idėjas, pasiūlyti keletą nestandartinių problemų sprendimo būdų. Šiuo metu turėsite gyvą ir ryškų mąstymą. Tai padės jums reklamuoti savo verslą arba pasiekti puikių rezultatų studijose ir darbe. Bendravimas su žmonėmis bus malonus, lengvai užmegsite naujus naudingus kontaktus. Bus ypač svarbu, kad žmonės, į kuriuos kreipiatės, būtų nuoširdūs, empatiški, o jūs jaustumėte, kad su jais kuriate ne tik verslą, bet ir dvasinį ryšį.

DVYNIAI. Merkurijus išgrynins, ką norite daryti. Jei dabartinis darbas jums netinka, galite jį pakeisti kita ar net kitokios rūšies profesine veikla. Ypač sėkmingi gali būti kontaktai su užsienio partneriais, kai kurių sutarčių sudarymas su jais ar bent jau preliminarios sutartys. Jei pajusite poreikį išmokti užsienio kalbos, pradžia bus entuziastinga. Kelionės užsienyje taip pat gali būti naudingos – tokia kelionė gali išplėsti jūsų verslą, pakelti jį į naują lygį, o galbūt net integruoti į kitą kultūrą.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Merkurijui atsisukus, palanku megzti verslo kontaktus. Nepraraskite budrumo ir aklai nepasitikėkite naujais verslo partneriais ar rangovais, net jei jų pasiūlymas atrodys labai viliojantis: didelė tikimybė patekti į nesąžiningų žmonių spąstus. Todėl pirmiausia patikrinkite, ar jie gali vykdyti savo įsipareigojimus. Sužinoję, kad kažkas nuo jūsų slepiama, lengvai išvilksite pašnekovus į dienos šviesą. Netinkamas laikas keisti darbą ar atidaryti naują verslą.

REKLAMA

LIŪTAS. Merkurijus vis trauks jus į ginčus ir diskusijas. Spręsdami įvairius klausimus, noriai klausysitės pašnekovo patarimų ir su juo dalinsitės mintimis. Laikas puikiai tinka pradėti naujam verslui, ypač jei galite pasikliauti draugų palaikymu. Galimi rūpesčiai dėl bendrų finansų, mokesčių mokėjimo ar palikimo gavimo. Finansinės operacijos žada būti sėkmingos – galite gauti gerą pelną. Nepaisant sėkmių ir laimėjimų, bus sunku atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.

MERGELĖ. Merkurijus grįžta per darbo sektorių. Laukia daug ramių darbų, reikalaujančių ne intelektinių išlaidų, o dėmesio ir punktualumo. Galbūt tai bus planavimas, skambinimas, SMS žinučių siuntimas ir ryšių su klientais palaikymas. Be to, turėsite atkreipti dėmesį į savo sveikatos būklę – tai apima vizitus pas gydytojus, egzaminų, testų išlaikymą ar pažymėjimų gavimą. Teks daug bendrauti su pavaldiniais, darbo kolegomis. Gali prireikti oficialių verslo kelionių, naujai samdomų darbuotojų.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Merkurijus pakvies atsipalaiduoti po įtemptų darbų maratono. Skirkite laiko teatrui, kinui ir kitiems rekreaciniams renginiams. Eikite į vandens parką ir su savimi pasiimkite vaikus. Tai bus tikras malonumas jums visiems. Į galvą gali šauti neįprasta idėja – kai kurie galite, pavyzdžiui, nuspręsti pakeisti nuobodų darbą ir padaryti tai, apie ką jau seniai svajojote. Arba vienas iš jūsų pomėgių gali tapti papildomų pajamų šaltiniu ar verslu, susijusiu su pramogų pramone, vaikais ar žaidimų projektais.

SKORPIONAS. Merkurijus išsitiesina tam, kad jūsų nekilnojamojo turto sandoriai būtų sėkmingi ir duotų gerą pelną. Pajusite norą mėgautis gyvenimu visose jo srityse, todėl dabar galite dažniau nei įprastai lankytis pramogų vietose – teatruose, kavinėse, parkuose. Padidėja galimybė laimėti loterijoje ar per azartinius žaidimus. Tinka užsiimti savo namų remontu arba nusipirkti naują būstą, į kurį norėsite perkelti visą savo šeimą, įskaitant tėvus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Dėl Merkurijaus galėsite atnaujinti ryšius su artimaisiais, kurių seniai nematėte. Galbūt pavyks užmegzti bendrą verslą su vienu iš giminaičių, arba jie jums padės suteikdami reikalingos informacijos. Galimos kelionės, verslo komandiruotės. Tinka organizuoti verslo projektus, įsigyti biuro įrangą ir kompiuterius. Palankus laikas egzaminams – dabar galite greitai įsisavinti daug informacijos įvairiais klausimais. Tiesa, po kurio laiko visa ši informacija bus pamiršta.

OŽIARAGIS. Merkurijus paskatins kuo greičiau užpildyti mokesčių deklaracijas arba kitaip pateikti informaciją apie savo finansinę būklę. Stenkitės nepadaryti klaidų. Galite ieškoti geriau apmokamo darbo ar papildomų pajamų. Verslininkai ieškos būdų išplėsti verslą ir padaryti jį pelningesnį. Jūsų sėkmę palengvins tai, kad dabar nebijosite nei galimų pokyčių, nei viršininkų, nei žmonių, valdžios organuose užimančių svarbias pareigas.

REKLAMA

VANDENIS. Dėl Merkurijaus padėties būsite be galo pasitikintys savimi ir savo žiniomis, tikėsite, kad turite visą reikiamą informaciją. Tai padės laikant egzaminus ar ginant projektus. Sėkmė lydės tik tuo atveju, jei ne tik generuosite nuostabias idėjas, bet ir stengsitės jas įgyvendinti. Geras laikotarpis naujo darbo paieškai – interviu metu galėsite pateikti save iš geriausių pusių ir, tikėtina, per kelias dienas gausite kvietimą. Verslininkai turėtų galvoti apie sėkmingą reklamos kampanijos vykdymą.

ŽUVYS. Merkurijaus padėtis gali iššaukti šiek tiek prislėgtą nuotaiką, galbūt todėl, kad teks tvarkytis su jums neįprastais reikalais, kas visada kelia stresą. Jūsų gyvenime vėl atsiras žmonių iš praeities arba gausite jums aktualios informacijos. Palankus laikas tam, kad dar kartą galėtumėte prisiminti padarytas klaidas ir iš jų pasimokyti. Bus sunku bendrauti, nes atrodys, kad jūsų niekas nesupranta. Stenkitės nekeisti darbo, neatidaryti naujo verslo ir nelaikyti egzaminų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų