REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei vieniems Zodiako ženklams sekmadienį žvaigždės žada naujas pažintis ir galimybes, kitiems pataria laikytis atidumo.  

Jei vieniems Zodiako ženklams sekmadienį žvaigždės žada naujas pažintis ir galimybes, kitiems pataria laikytis atidumo.  

REKLAMA

Avinas

Draugų dėmesys gydys, o naujos pažintys bus naudingos veiklai, tad neatsisakykite bendrauti. Tiesa, venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti.

Tauras

Pakaks išradingumo sprendžiant šeimos, taip pat buitines problemas. Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams. Pirma dienos pusė palanki pirkti ką nors vertingo ar gražaus savo namams.

Dvyniai

Gera diena: puikiai suderinsite racionalųjį pradą su intuityviu, tad galite imtis bet kokių darbų, įvairių reikalų, ypač tokių, kuriems reikia subtilumo, konfidencialumo. Jei jus vargina bendravimo su savo vaikais problema, jei norite juos geriau suprasti, šiandien pasistenkite daugiau laiko praleisti kartu.

Vėžys

Daug neplanuokite, visko tikrai nespėsite. Jums stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kam reikės tikslumo bei kantrybės. Tiesa, gerai seksis kūrybinis darbas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Darbe (jei šiandien reikia dirbti) neskubėkite, būkite atidūs. Būkite tolerantiškesni išgirstai kritikai, partnerių nuomonei. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

REKLAMA

Mergelė

Vadovaukitės nuojauta, ji padės susitikti su reikiamu žmogumi, rasti tinkamą žodį bei dingusį daiktą, dokumentą. Neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos.

Svarstyklės

Daug kuo palanki diena, kai savaime viskas sprendžiasi taip, kaip jums reikia, kai galima atsipalaiduoti. Beje, šiandien gali pavykti suvokti svarbias tiesas: dėl ko esate laimingi ar nelaimingi, dėl ko mylite ar nemylite, ir tai padės ateityje priimti teisingus sprendimus.

Skorpionas

Mažiau nervinkitės, dabar reikia atsipalaiduoti ir pasiduoti srautui: jis nuneš ten, kur reikia. Geriau atsakingų darbų nesiimti, bet jei teks ką nors atlikti, būkite atidesni kokybei.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali užvaldyti norai, svajonės, ir nereikia jų nuo savęs slėpti, vyti: palepinkite save, išpildykite bent vieną seną troškimą. Ši diena gera bendrauti su sielai artimais žmonėmis, tad susitikite su jais.

Ožiaragis

Nenorėkite, kad visiems rūpėtų jūsų problemos, tad mažiau skųskitės. Tie, kuriems iš tiesų rūpite, šiandien ir taip puikiai supras jūsų slaptus, neišsakytus norus, skundus. Būkite atidesni kelyje.

Vandenis

Keista diena. Atrodys, kad viską galite, bet iš tiesų ne kažin ką nuveiksite, todėl šiandieną geriau skirti teoriniam problemų sprendimui, atidedant kitai savaitei praktinę reikalų dalį.

Žuvys

Nespartinkite įvykių, nesiimkite didelio darbų kiekio: stigs ne tik jėgų, bet ir atidos. Tiesa, pakaks galinčių suprasti, norinčių padėti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų