Labiau už viską mėgstate grikių košę, tačiau tradiciniai jos receptai seniai atsibodo? Tuomet siūlome išbandyti kažką naujo ir pasigaminti kitokią grikių košę. 

Grikių košė (Nuotr. Virtuvės dienoraštis)

Grikių košė (Nuotr. Virtuvės dienoraštis)

Ingredientai (pagal skonį): grikių kruopos, svogūnas, mėgstamas kumpis, bazilikas, mėgstamas sūris, saulėje džiovinti pomidorai. 

GAMINIMAS

Taigi, taigi, grikius išviriau kaip paprastai. Susmulkinau svogūną, kumpelį (drąsiai tinka ir šoninė) nedideliais kvadratukais ir juos šiek tiek apkepinau.

Į keptuvę sudėjau pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, subėriau išvirtus grikius ir viską gerai išmaišiusi dar kelias minutes pakepinau.

Žinoma, nepamiršau druskos, pipirų. Pačioje pabaigoje dar viską pagardinau parmezanu ir baziliko lapeliais, kurių tikrai nepagailėjau. Skanu!

Šaltinis: Virtuvės užrašai/ worldrecipes.eu

Hmm
2020-03-12 21:48:30
Jooo, niekas net nepagalvotų, jog taip galima
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Nuostabiausi, skaniausi... 2020-03-17 09:19:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0

Kai zmogeliai gero maisto neragavo ir kose su spirgiais nuostabiausias kurinys :)
   ATSAKYTI
Ana 2020-03-15 15:04:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu dar su žediniais kopūstais ir džiūgo sūrio.   ATSAKYTI
Ana 2020-03-15 15:04:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Skanu dar su žediniais kopūstais ir džiūgo sūrio.   ATSAKYTI
Gyncia 2020-03-14 08:35:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bjauriausia,kad pasleptas toks delikatesas buvo - atskleist reikejo   ATSAKYTI
Evi miau 2020-03-13 22:06:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Būtinai pabandysiu. Niam niam labai gardžiai skamba.    ATSAKYTI
V 2020-03-13 08:17:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Afigenas receptas, tipo niekam negali net neateiti į galvą, kad taip galima gaminti ! Kai nori valgyt - žiūrėk kokius produktus turi ir kurk !    ATSAKYTI
Hmm 2020-03-12 21:48:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jooo, niekas net nepagalvotų, jog taip galima    ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Skaičiai gąsdina: per karantiną 11400 į septintą dešimtį įkopusių asmenų neteko darbo
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Žada masinį tyrimą dėl Covid-19: aiškinsis, kokį imunitetą sugebėjome įgyti
DABAR RODOMA
Farai. Klaipėdoje BMW lėkė tarsi viesulas: taranavo automobilį ir išrovė medį
DABAR RODOMA
„Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ su Zuokiene apie savanorystę COVID-19 židinyje ir nemalonų vyro akibrokštą
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Nausėda gimtadienį sutiko Nidoje, keturių žvaigždučių viešbutyje
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Lietuvoje savaitgalį – susirgimų koronavirusu šuolis
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Egzaminai prasidės birželio 22 d.: aiškėja tvarka, kaip jie vyks
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Koronaviruso židiniai plečiasi globos namuose: sergančiųjų daugėja Antaviliuose, Širvintose
DABAR RODOMA
Vilniaus centre užpultas Anušauskas su žmona: ieško kaltininko
REKLAMA
Rauginti pomidorai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien ...
Užkandžiai ir patiekalai gardžiai iškylai gamtoje (nuotr. Organizatorių)
Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ...
Šaltibarščiai (Nuotr. Ritos receptai)
„Visa šaltibarščių sėkmė priklauso nuo kefyro ir burokėlių kokybės. Šaltibarčius gaminu ir su marinuotais, ir su virtais burokėliais. Jeigu naudoju virtus burokėlius, ...
Jautienos troškinys (Nuotr. Samčio užrašai)
„Šiandien aš dalinuosi sočiu, aštriu ir labai skaniu jautienos troškiniu“, – sako tinklaraštininkė Odeta. Reikės: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus; 1 kg jautienos; 200 g ...
Lašišos kotletukai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų