REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepalanki diena spręsti svarbius reikalus. Ypač, jei norite juos išspręsti greitai – per skubėjimą galima prisidaryti bėdų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Nepalanki diena spręsti svarbius reikalus. Ypač, jei norite juos išspręsti greitai – per skubėjimą galima prisidaryti bėdų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Nieko rimto nesiimkite, daugiau ilsėkitės nei dirbkite. Greičiau pavargsite, susierzinsite, galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai. Vis dėlto po pietų imsite atsigauti, tad sunkesnius darbus, sudėtingesnius reikalus ar susitikimus verta atidėti pavakarei.

Tauras

Iki pietų geras laikas, tačiau sėkmės sulauksite, jei neskubinsite įvykių, todėl paieškokite, kur investuoti savo pinigus, idėjas, jėgas bei žavesį ir pasiruoškite laukti.

Dvyniai

Naudos tikėtis neverta, negeras laikas rizikuoti pinigais. Būkite taupūs ir saikingi. Labiau įsiklausykite į nuojautas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos bus svarbios, padės apsispręsti dėl darbo, taip pat dėl sveikatos stiprinimo, gydymosi.

Liūtas

Niekur nepersistenkite, ypač jei spręsite dalykines problemas. Daugiau užsiimkite namais ir šeima. Nespauskite savo reikalavimais dalykinių partnerių, kadangi sulauksite priešingo rezultato.

REKLAMA

Mergelė

Sėkmingas laikas: esate kupini žavesio ir traukiate aplinkinius. Dabar net sudėtingas reikalas išsispręs savaime, tad imkitės svarbių sumanymų, atsakingų darbų.

Svarstyklės

Pavyks sudominti savo dalykiniais gebėjimais įtakingus asmenis, būsimą darbdavį, taigi ši diena tinkama ieškoti laikino ar papildomo darbo. Taip pat bus svarbu šiandien ir rytoj siekti atitaisyti padarytas klaidas darbe.

Skorpionas

Verta sutikti su kitų siūlomomis sąlygomis, priimti pasiūlymus pereiti į naują darbą ar eiti naujas pareigas: tai jums atneš sėkmę, populiarumą, bus ir finansiškai naudinga. Vakare venkite aiškintis nesklandumus su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ryte būsite linkę be reikalo nervintis, tad kol nenusiraminsite, nieko nespręskite ir nesėskite prie vairo. Gauti pasiūlymai padės išspręsti finansines problemas, duos pelno, tačiau savo žodį tarkite tik antrą dienos pusę.

Ožiaragis

Palankus metas, tinkamas vizitui pas aukštą valdininką, rėmėją, susitikimui su užsieniečiais. Jūsų žodžiai skambės įtikinamai, o siūlomi projektai atrodys perspektyvūs, t.y. jūs paliksite gerą įspūdį.

Vandenis

Šiomis dienomis gali išsipildyti seniai puoselėtas noras, tik būkite ryžtingesni, atkaklesni ir reiklesni, priimkite sprendimus iš stipriojo pozicijų.

Žuvys

Iki pietų šaunus laikas: geros naujienos, atnešančios naudingus pokyčius. Iki to laiko patartina susitvarkyti svarbiausius reikalus. Būkite atidūs viskam, kas šalia jūsų vyksta: tai gali būti įspėjimas jums pasisaugoti ar patarimas, kuo reikėtų užsiimti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų