Atskleidė skaniausią keptą duoną su česnaku: tiesiog ištirps burnoje

„Aš asmeniškai galėčiau keptą duoną valgyti kasdien :D labai, labai ją mėgstu. Visada kepdavau aliejuje keptuvėje, bet vakar pamačiau įrašą ir aišku šiandien jau bandžiau. 10 balų, patiko labai, dabar taip tik ir kepsiu!“, – sako tinklaraštininkė.

Kepta duona (Nuotr. Baltoje lekštėje)

Reikės450 g juodos duonos; 100 g kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto); 75 g lydyto sūrio; 3 valg. šaukštų majonezo; 6 skiltelių česnako; aliejaus; druskos.

GAMINIMAS

Nuo duonos nupjaustome plutas, supjaustome vienodo dydžio juostelėmis. Išdėliojame jas kepimo popieriumi išklotoje skardoje, apipurškiame aliejumi.

Kepame iki 200 ⁰C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. (po 10 min. pavartome duonos juosteles).

Iškepusią duoną pabarstome druska ir įtriname česnaku.Užtepėlei sumaišome lydytą sūrį su majonezu ir išspaustomis 3 skiltelėmis česnako. Imame po gabalėlį duonos, vieną pusę merkiame į padažą, tada pavoliojame smulkintame sūryje ir dedame į lėkštę.

Šaltinis: Baltoje lėkštėje


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų