Jurgita pasidalijo itin gardžios mišrainės receptu: soti ir be galo mėgstama

Įvairūs mišrainių receptai jau seniai pabodo? Tuomet siūlome jums išbandyti Jurgitos siūlomą receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėm ir česnakiniais duonos skrebučiais (Nuotr. Jurgittos receptai)

Reikės: 200–300 gr. rūkytos vištienos (naudojau vištienos ketvirtį); 150 gr. fermentinio sūrio; 200 gr. virtų arba konservuotų pupelių; 100–200 gr. konservuotų kukurūzų; 1-2 marinuoti agurkų; kelios riekės juodos duonos; 1 skiltelės česnako; druskos; majonezo.

GAMINIMAS

Česnaką susmulkiname ir įtriname į duonos riekeles, pabarstome druska. Tada supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje. Pjaustomus ingredientus supjaustome kubeliais.

Visus ingredientus sumaišome su majonezu.

P.S. Soti, išraiškingo skonio mišrainė, labai tiksianti vakarėliams ir šventėms. Jei mišrainės iš karto nevalgote, skrebučius dėkite prieš patiekdami, nes jie suminkštės.

Šaltinis: Jurgittos receptai


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų