REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien būkite nuovokūs, netikėkite viskuo, kas jums sakoma – naivumas gali daug kainuoti. Gera diena tvarkyti užsisenėjusius reikalus. Bet apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Šiandien būkite nuovokūs, netikėkite viskuo, kas jums sakoma – naivumas gali daug kainuoti. Gera diena tvarkyti užsisenėjusius reikalus. Bet apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Galite nemažai nuveikti, pasitelkę reikalingas žinias ir naujausią informaciją. Seksis semtis išminties iš gilių šaltinių. Kita vertus, bus daugiau saviapgaulės, klastų, tad prireiks apdairumo, racionalumo.

Tauras

Iš pat ryto būsite nusiteikę kažkaip neramiai, azartiškai. Norėsis nuotykių, lengvų pergalių. Vargu ar jums tai pavyks. O problemų galite prisidaryti akimirksniu. Gera iškalba, protinis nuovokumas turės lemiamą reikšmę, jeigu mėginate įsidarbinti.

Dvyniai

Šiandien galite nemažai nuveikti. Gali būti, kad sugrįšite prie nebaigtų sumanymų. O jeigu atsisakysite siūlomo susitikimo, pokalbio, gali pritrūkti to vieno žingsnelio, kurį dabar reikia padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sugebėsite kūrybiškai mąstyti bei girdėti intuicijos balsą. Jums gali būti išpasakoti slapti troškimai. Nepersitempkite, nenualinkite savęs kontaktais, darbais.

REKLAMA

Liūtas

Nebloga diena mėgstantiems gvildenti paslaptis, spręsti galvosūkius, naršyti po internetą. Beveik be pastangų užtiksite paslėptus atsakymus. Saugokite sveikatą.

Mergelė

Šiandien labai svarbu prieš ką nors darant ar nusprendžiant rimtai pagalvoti, kaip tai paveiks santykius, perspektyvas. Smagu būtų paganyti akis į gražius dalykus, pasipuošti. Išradingumas, originalumas turėtų būti gerai įvertintas.

Svarstyklės

Tai diena, kai su kitų pagalba ar be jos pravartu spręsti verslo, turto, piniginius ir kitus aktualius klausimus. Galite ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Emocijų sukels žinia apie draugą ar artimą žmogų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien su artimaisiais santykiai bus gana įtempti. Gal dėl to, kad nelabai toleruosite vieni kitų pasirinkimo, susijusio su draugais, laisvalaikiu, kelione. Nesugadinkite to, ką ilgai kūrėte.

Šaulys

Galimas svarbus pranešimas, naujiena. Kažkuria prasme tai gali nuvilti ar sujaudinti. Gali iškilti klausimų, susijusių su praeitimi, turtinėmis aktualijomis. Vakare pamirškite varginančius darbinius reikalus ir tiesiog aktyviai pailsėkite.

Ožiaragis

Regis, energingai demonstruosite savo valią, reikšite nuomonę. Jums reikėtų apsišarvuoti kantrybe. Tuomet galėsite patirti džiaugsmą draugystės, partnerystės srityje, atrasti tai, ko jums trūko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tikriausiai stengsitės įrodyti dalykinių sumanymų prasmingumą, sutvarkyti kai kuriuos finansinius reikalus. Galite susidurti su aplinkinių neatsakingumu. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

Žuvys

Nuotaika bus nekokia, jei turite dirbti rutininį darbą ir esate visaip ribojami aplinkybių. Ir turbūt bus žymiai smagiau, jeigu galėsite improvizuoti, nesilaikyti griežtų taisyklių ir pan.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų