REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įžengęs pirmadienis Zodiako ženklams žada gana neblogą dieną. Tiesa, kad planai klostytųsi tinkamai, privalu atkreipti dėmesį į keletą svarbių detalių.

Įžengęs pirmadienis Zodiako ženklams žada gana neblogą dieną. Tiesa, kad planai klostytųsi tinkamai, privalu atkreipti dėmesį į keletą svarbių detalių.

REKLAMA

Avinas

Pasistenkite daugiau dėmesio parodyti tiems, kurie šalia jūsų, su kuriais dirbate ar gyvenate po vienu stogu, su tais, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė ir finansinis stabilumas.

Tauras

Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį: bent jau tiesiogiai, atvirai, atkakliai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos, ypatingai antrosios pusės, poreikiams.

Dvyniai

Puikus laikas kūrybiniam darbui. Antroji dienos pusė palankesnė svarbiems susitikimams, kelionėms.

Vėžys

Ginkite savo darbus ir sumanymus, bet nesiaiškinkite santykių su vadovu: rizikuosite savo darbo vieta.

Liūtas

Iki vakaro tinkamas laikas dokumentams, susijusiems su jūsų veikla, pasirašyti. Šiandien bus svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais bei draugų pagalba.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pasistenkite rasti kompromisą, tai duos naudos. Palankus laikas rizikuoti pinigais, tvarkyti kredito reikalus.

Svarstyklės

Norėsis daug ko, tačiau ne viską suspėsite, tad venkite didelio krūvio ir įtampos tiek darbe, tiek namie. Vis dėlto diena žada sėkmę ir pripažinimą. Palankus metas kelionėms, viešnagėms. Raskite laiko savo vaikams.

REKLAMA

Skorpionas

Pamėginkite tapti stipriausi ir geriausi. Nebijokite aukotis dėl karjeros, susitelkite į svarbiausius dalykinius reikalus. Vakare būkite atidesni, šiltesni su artimaisiais.

Šaulys

Netikėtai viskas išsispręs puikiai, tik nebūkite užsispyrę ir labai pesimistiški. Priimkite pasiūlymus, gautus iki vakaro.

Ožiaragis

Nereikėtų persistengti, kad ir kuo užsiimsite, kaip ir kirsti iš peties, kai susidursite su nesmagiais, nemaloniais dalykais. Vertinkite gerus santykius su draugais, kolegomis. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo: pats laikas pasidalinti savo rūpesčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Mėginkite savo laimę, nepaleiskite sėkmės: šiuo metu ji ne pati dažniausia viešnia jūsų padangėje. Veikloje būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai pristatykite savo sumanymus susidūrę su naujais žmonėmis.

Žuvys

Ramus laikas, kada reikia džiaugtis tuo, ką turite: daug nenorėkite, neskubinkite įvykių, tenkinkitės tuo, kaip išeina, tuo, ką turite. Būkite atidesni mylimo asmens žodžiams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų