REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris laukė tinkamo vyro, su kuriuo galėtų pasimylėti ir sukurti šeimą. Pagaliau po keturių dešimtmečių jai pavyko tai padaryti, rašoma dailystar.co.uk.

Moteris laukė tinkamo vyro, su kuriuo galėtų pasimylėti ir sukurti šeimą. Pagaliau po keturių dešimtmečių jai pavyko tai padaryti, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Amanda McCracken iš JAV laukė keturis dešimtmečius, kad pagaliau prarastų nekaltybę ir sukurtų laimingą gyvenimo pasaka. Per šį laiką ji susitikinėjo su 100 vyrų, kol pagaliau surado tą, kuriam verta atsiduoti.

Laimingasis vyras 42-ejų Deivas. Jie susipažino bare su draugais leisdami laiką.  Praėjus 10 mėnesių po jų pažinties, jie pagaliau suartėjo atostogų metu Prancūzijos Polinezijoje.

Po to praėjus dviem mėnesiams jie įtvirtino savo meilę santuokos saitas. O dabar jiedu turi dar daugiau džiugių žinių.

„Instagram“ tinkle Amanda atkleidė, kad laukiasi.

„Praėjusią liepą močiutė Velda paklausė, kada mes su Deivu turėsime kūdikį. Tada aš atsakiau, kad galbūt ateinančią liepą. Močiutė apsidžiaugė, nes tai atrodė net labai realu. Spėkite kas – močiutės noras išsipildė. Mes laukiamės kūdikio ir jis gims liepą arba rugpjūčio pradžioje“, – rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, kad Amanda skubėjo pasidalinti šia žinia – ypač dėl to, kad ji taip ilgai ieškojo meilės.

Pirmą kartą kalbėdama apie bandymus atrasti meilę, ji pasakojo, kaip atrodė paieškos.

„Mano romantiškos draugystės, kurios truko nuo 1 dienos iki 1 metų, buvo ir su 15 metų jaunesniais ir su 15 metų vyresniais vyrais.

REKLAMA

Susitikinėjau su fiziku, kariuomenės vadu, striptizo klubo apsauginiu, filosofu, dainininku, jachtos kapitonu, profesionaliu sportininku, ugniagesiu, buvusiu šnipu, dvasininku su keliais advokatais ir pakankamai inžinierių, kad galėčiau atidaryti firmą“, – tąkart „HuffPost“ sakė ji.

„Tai niekada nebuvo dėl sekso. Taip pat nelaukiau ir pasirodančio idealaus vyro. Viskas buvo dėl to, kuris suprastų, kad aš esu verta daugiau nei duonos trupinių. To, kuris užpildys tuštumą.

To, kuris priims meilę vietoje atspindžių vaikymosi. To, kuris mokės priimti meilę. Ir jo buvo verta laukti“, – sakė Amanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų