REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo „labai stipraus“ širdies smūgio po su draugais praleisto vakaro mirusios paauglės šeima vis dar laukia atsakymų, rašoma mirror.co.uk.

Nuo „labai stipraus“ širdies smūgio po su draugais praleisto vakaro mirusios paauglės šeima vis dar laukia atsakymų, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Sinead Maguire po su draugais praleisto vakaro penktadienį liko nakvoti pas draugę, kai mergina nustojo kvėpuoti ir jai sustojo širdis.

Aštuoniolikmetės mama Sharon Curran pusę penkių ryto iš dukters gavo žinutę, kad ji saugiai grįžo į draugės namus, bet po dar šešių valandų paskambinusi draugė pranešė apie nelaimę.

Paramedikai desperatiškai mėgino Sinead atgaivinti sustojus jos širdžiai, tačiau širdies veikla neatsistatė, „Liverpool Echo“ pasakojo Airijoje gyvenanti Sharon.

„Ligoninėje mums pasakė, kad ji mirė nuo labai stipraus širdies smūgio.“ – pasakojo gedinti mama. – „Jie jau padarė visus tyrimus ir patvirtino, kad čia niekuo dėti narkotikai ar panašūs dalykai. Jie dar negali pasakyti, ar ji turėjo įgimtą širdies ydą.“

REKLAMA
REKLAMA

Sinead, turėjusi du brolius, Seaną ir Toby, labai mėgo muziką ir eiti į koncertus – ji jau buvo nusipirkusi daugelį bilietų, šiais metais ruošėsi pamatyti Harry Stylesą ir grupę „1975“, pasakoja jos mama.

REKLAMA

Tragiškai mirusi paauglė taip pat buvo „Liverpool FC“ komandos gerbėja, o 2017 metais Dubline ji buvo „Liverpool FC“ rungtynėse su „Athletic Bilbao“, kuriose jos palaikoma komanda laimėjo 3–1. Praėjusiais metais Dubline ji taip pat buvo „Liverpool Legends“ 2–1 laimėtose rungtynėse prieš „Ireland Legends, kurios buvo organizuotos palaikyti Seanui Coxui, Liverpulio sirgaliui, prieš rungtynes su „Roma“ 2018 metų balandį patyrusiam smegenų traumą.

Sharon sako: „Sinead Liverpulyje buvo keletą kartų, kiekvieną kartą ji važiuodavo Anfieldo stadioną. Ji planavo ir vėl važiuoti į Liverpulį. Laukė, kol galės pamatyti naują paminklą buvusiam komandos vadybininkui Bobui Paisley.“

REKLAMA
REKLAMA

Jamie Bellas (20), geras Sinead draugas iš Dublino, pasakoja: „Susipažinome prieš trejus metus koncerte, nuo tada esame neišskiriami. Ji turi du brolius, Seaną ir Toby, su kuriais buvo labai artima. Ji buvo tas žmogus, kuris vos įėjęs į kambarį visus prajuokindavo – jie niekam neleisdavo liūdėti. Ji turėjo daug įvairių hobių – muzika, TV programos, jos šuo. Ji buvo aistringa Liverpulio futbolo komandos sirgalė. Bet kokius planus ji keisdavo pagal rungtynių tvarkaraštį. Iš pradžių susidraugavome būtent dėl to.“

Jamie bando susisiekti su „Liverpool FC“ ir paprašyti, kad kitų rungtynių Anfieldo stadione metu Sinead būtų paminėta. Jis sako: „Kaskart nuvažiavusi į Liverpulį ji eidavo į Anfieldą. Anfieldas buvo jos antri namai – vieta, kurioje ji būdavo laimingiausia. Namai toli nuo namų.“

Sharon su šeima dar vis laukia gydytojų ataskaitos apie tikslią dukters mirties priežastį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų