REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis Zodiako ženklams pažers naujų iššūkių. Dėl šios priežasties šiandien patartina nedaryti skubotų sprendimų, taip pat rekomenduojama skirti daugiua laiko apmąstymams, šeimai.

Pirmadienis Zodiako ženklams pažers naujų iššūkių. Dėl šios priežasties šiandien patartina nedaryti skubotų sprendimų, taip pat rekomenduojama skirti daugiua laiko apmąstymams, šeimai.

REKLAMA

Avinas

Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės. Netinkama diena oficialiai aptarinėti svarbius reikalus su vadovais. Tiesa, jei jums reikia pasišnekėti konfidencialiai su aukštu asmeniu, tuomet tai puikus laikas.

Tauras

Būkite dėmesingesni aplinkinių šnekoms: galite išgirsti, suprasti svarbią paslaptį. Patys, atvirkščiai, daugiau patylėkite. Nieko iš kitų nereikalaukite: vargu ar ką pešite keldami skandalus, reikšdami ultimatumus, galinga bus tik tyla.

Dvyniai

Pasyvus metas, tad verta užsisklęsti savyje, atsisakyti neprivalomo bendravimo. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas: prieš savo valią galite būti įtraukti į kompromituojantį reikalą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Impulsyvūs sprendimai tik dar labiau supainios reikalą. Tai gali jus grąžinti į praeitį, tad labiau stebėkite, klausykitės, nei veikite. Beje, jūsų ausis gali pasiekti mylimo žmogaus paslaptys. Būkite atidesni vaikų kalboms: galite suvokti, ką jie nuo jūsų slepia.

REKLAMA

Liūtas

Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos, tik patys sau galėsite padėti, pasitarnauti. Beje, labai tikėtina, kad patiems teks kam nors pagelbėti, ir tai pasistenkite padaryti su malonumu.

Mergelė

Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams: šiandien kiekvienas girdės tik pats save. Galite nesugebėti įvertinti svarbios informacijos, tad neskubėkite, nesakykite niekam „ne“ ir dažniau suabejokite savo išvadomis.

Svarstyklės

Reikalai strigs vietoje. Nieko neprarasite, jei svarbų dalykinį reikalą atidėsite. Šiandien verta labiau užsiimti šeima, savo namais.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Seni geri darbai sugrįžta. Šiandien galite patirti, ar daug gero esate kitiems padarę, palinkėję. Galite netikėtai susitikti arba gauti kokią nors žinią apie seniai mylėtą žmogų.

Šaulys

Būsite gana svajingi, romantiški, tačiau aplinkybės reikalaus nusileisti ant žemės, priimti konkretų sprendimą. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, pinigais ar informacija, būkite itin atidūs: galite nepastebėti padarę klaidą.

Ožiaragis

Būkite atidūs, kadangi galite susikompromituoti. Nepriiminėkite svarbių sprendimų, jums stigs informacijos. Visiškai netinkamas laikas kreiptis su pasiūlymais ar prašymais į savo vadovas ar dar aukštesnius vadovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tai nepalankus metas: iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti ar suprasti. Kita vertus, tai neblogas laikas aiškintis paslaptis, tvarkyti konfidencialius reikalus. Galimos problemos darbe per draugus, tad geriau nepainioti draugiškų bei dalykinių santykių.

Žuvys

Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei esate tam pasiruošę. Senas neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas draugui, beje, gali virsti kliuviniu. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų