REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

2017 metais „The Journal of Positive Psychology“ publikuotas tyrimas parodė, kad vidutiniškai užmiršti buvusįjį žmogui užtenka trijų mėnesių.

36

2017 metais „The Journal of Positive Psychology“ publikuotas tyrimas parodė, kad vidutiniškai užmiršti buvusįjį žmogui užtenka trijų mėnesių.

REKLAMA

Tačiau kai kuriems žmonėms, kad ir kiek laiko bepraeitų, ir kad ir su kiek naujų žmonių jie besusitikinėtų, meilė buvusiajam niekur nedingsta. Pasak astrologų, tai gali priklausyti nuo jūsų gimimo datos.

JAUTIS

Žemiškieji Jaučiai yra vieni lėčiausių žmonių iš visų Zodiako ženklų. Jiems reikia laiko įsimylėti naują žmogų, bet jei taip nutinka, jie myli stipriai. Jei prie šios energijos pridėsime Venerą, Jautį valdančią planetą, gausime Zodiako ženklą, kuris sudaužytą širdį gydosi labai ilgai.

Jaučiai yra labai romantiški ir savo partnerį laiko savo antrąja puse. Jie yra patikimi ir stabilūs žmonės, kurie taip pat yra labai ištikimi. Prieš pasirinkdami partnerį jie gerai viską apgalvoja, o kai į žmogų jau yra investavę tiek daug laiko ir pastangų, jiems būna sunku jį palikti. Būtent todėl Jaučiai yra tie, kurie buvusiųjų ilgisi ilgiau, nei kiti.

REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS

Kaip ir Jautis, Skorpionas irgi pasižymi stabilumu, todėl greitai neįsimyli ir dar ilgiau laiko užtrunka dorodamasis su išsiskyrimu. Skorpionai savo laiko ir energijos į bet ką neinvestuoja.

REKLAMA

Kadangi Skorpionai yra vieni iš labiausiai į santykius orientuotų Zodiako ženklų, jie yra linkę būti lyg apsėsti meilės paieškų ir net peržengti visas ribas, net jei iš kito žmogaus to paties nesulaukia. Kai santykiai baigiasi, jie nori jausti, kad su buvusiuoju ryšio neprarado, net jei tas žmogus jau yra pajudėjęs toliau. Jiems taip pat patinka galvoti, kad su buvusiuoju jie turi artimesnį ryšį, nei bet kuris kitas jo ar jos vėliau sutiktas žmogus.

ŽUVYS

Žuvys yra linkusios prie buvusiojo lovos su žvake stovėti dar ilgai po santykių galiojimo datos. Žuvims nėra ribų, ir tai labiausiai jaučiasi nutrūkus santykiams. Kadangi Žuvis valdo Neptūnas, kuris labiausiai siejamas su vaizduote, svajonėmis ir dvasingumu, Žuvų požiūris į meilę primena fantazijas.

REKLAMA
REKLAMA

Neptūnas siekia ištrinti visas ribas ir jungtis su kitais, būtent todėl Žuvys yra linkusios su buvusiu partneriu dar ilgai po išsiskyrimo palaikyti jokiems apribojimams nepaklūstantį ryšį. Žuvims nesvarbu, kad santykiai baigėsi – jos ir toliau bandys visaip dalyvauti buvusiojo gyvenime. Būtent todėl ir buvusiajam jaučiami jausmai jų ilgai neapleidžia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų