REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmogaus charakterį galima nuspėti pagal tai, kaip jis ant trikampio nubrėžia apskritimą. Nustebote? Pabandykite patys.

Žmogaus charakterį galima nuspėti pagal tai, kaip jis ant trikampio nubrėžia apskritimą. Nustebote? Pabandykite patys.

REKLAMA

Trikampis simbolizuoja žmones, o apskritimas – jūsų santykius su žmonėmis.

(1) Apskritimas trikampio viduje reiškia, kad esate šiltas ir geraširdis žmogus:

Tai reiškia, kad esate rūpestingas ir geros širdies žmogus. Visuomet esate pasiruošę padėti, jei matote, kad kažkam jūsų reikia. Nepažįstamuosius pasitinkate šypsena. Jūsų draugai ir šeimos nariai jus myli ir jumis pasikliauna. Kadangi apskritimą nupiešėte trikampio viduje, tai reiškia, kad visuomet esate apsupti žmonių. Labai mėgstate bendrauti, bet savo asmeninį gyvenimą pasiliekate sau. Turite artimų draugų grupę, su kuriais dalijatės viskuo.

(2) Apskritimas ant trikampio reiškia, kad esate ramus ir savimi pasitikintis žmogus:

Jei apskritimą nubrėžėte ant trikampio, tai reiškia, kad esate sąmoningi jus supančio pasaulio atžvilgiu. Nesate labai atsiskyrę nuo savo draugų, bet nesate ir per daug prie jų prisirišę. Pasitikite savimi ir koncentruojatės į savo darbus. Jumis daugelis žavisi, nes užsiimate įdomiais dalykais. Jums nebūtina visuomet būti tarp žmonių ir megzti naujus ryšius. Gerai žinote, kokie yra jūsų prioritetai. Turite tikrai nemažai pasekėjų!

REKLAMA
REKLAMA

(3) Apskritimas aplink trikampį reiškia, kad esate labai rūpestingas žmogus:

Esate visuomet pasiruošę padėti kitiems, nesvarbu, ar gerai juos pažįstate. Nuo nepažįstamųjų iki artimųjų, iškart puolate į pagalbą, negalvodami apie pasekmes. Aplinkiniams esate tarsi angelas sargas. Žmonės į jus kreipiasi patarimo ir tada, kai jiems tiesiog reikia su kuo nors pasikalbėti, jie visuomet prisimena būtent jus. Esate labai ištikimas ir už daugelį protingesnis žmogus.

REKLAMA

(4) Pusė apskritimo ant trikampio reiškia, kad esate linksmas ir palaikantis žmogus:

Esate tikra vakarėlio siela! Visuomet palaikote aplinkinius visose jų veiklose. Esate laimingi, kai kitiems sekasi. Jūsų žodyne nėra žodžio pavydas. Esate pozityvus žmogus, sugebantis praskaidrinti bet kokią situaciją. Keliate kitų pasitikėjimą savimi ir visi jus pažįsta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų