REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiaušiniai – tokie skanūs, bet juos taip sunku nulupti. Laimei, į pagalbą mums ateina „Lunchbox Mums“ Feisbuko grupė. Kristina Lee pasidalino klaidoms atsparia gudrybe, kaip be vargo lupti kiaušinius.

Kiaušiniai – tokie skanūs, bet juos taip sunku nulupti. Laimei, į pagalbą mums ateina „Lunchbox Mums“ Feisbuko grupė. Kristina Lee pasidalino klaidoms atsparia gudrybe, kaip be vargo lupti kiaušinius.

REKLAMA

Visų pirma kiaušinius ji verda 10–12 minučių, tuomet nupila vandenį ir kiaušinius sumeta į tuščią puodą taip, kad lukštas įskiltų, bet ne per stipriai, kad smūgis nesudaužytų kiaušinio.

Tuomet kiaušinius puode ji užpila šaltu vandeniu, kad kiaušiniai atvėstų ir būtų vos šilti.

Galiausiai, ji nupila šaltą vandenį ir po lukštu pakišusi nagą jį nulupa iš abiejų pusių. Štai ir viskas, kiaušinį galima valgyti! Pasak šios feisbuko naudotojos, metodas suveikia devynis kartus iš dešimties.

Iš komentarų po jos įrašu matyti, kad daugelis žmonių šią techniką jau naudoja. Vienas žmogus rašo: „Ar tai vienas iš tų triukų, kuriuos naudoju, bet nežinojau, kad tai – triukas?“

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis žmonių taip pat atkreipė dėmesį, kad taip galima patikrinti, ar kiaušiniai gerai išvirę. „Tai labiausiai priklauso nuo kiaušinių šviežumo, ne nuo ko kito, bet taip kiaušinius lupti tikrai lengviau.“ – rašė dar viena komentatorė.

Kita feisbuko naudotoja pridūrė: „Kad ir dėl kokios priežasties tai veiktų, puikus būdas be vargo nulupti kiaušinius!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų